metal muzik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. metal muzik dinlemeyen tip
  2. seytanli metal muzik
  3. metal muzik kuru gurultudur
  4. metal muzik dinlemenin manasizligi
  5. metal muzik dinleyen musluman
  6. metal muzik gotunuze girsin
  7. ucakta metal muzik dinleyen hoduk
  8. rap muzikten sikilip metal muzik dinlemek
  9. metal muzik dinleyene metalci demek
  10. metroda metal muzik dinleyen bilincsiz

© 2008 - uludağ sözlük

metal muzik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metal muzik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metal muzik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karma » kediye kafa atan mucahit fare » avrupa yakasi » bu da mi gol degil » royal flush » gozlerimiz mavi olmayabilir ama sumugumuz yesil » sabitdeli » sehit haberleri geldikce halay ceken uuserlar » durmaksizin sacmalama arzusu » burada seviyorum seni » turkiye de istifa muessesesi » john fleck » bile bile ask acisi yasatan insan » vatan sagolsun ama vatan garibanlarin vatani » the chasm of heaven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zekeriya beyaz » garden ruin » ac kalan insan inancini yermis » 16 ekim 2008 sili arjantin maci » ulkucu yemini » sozluk yazarlarinin itiraflari » bursaspor arap sukru stadi » kendini aptal gibi hissetmek » senden sonra » rte den ve ataturk ten nefret eden turk vatandasi » bahcesehir » zenci ogrenci » tolgahan dans grubu » taraf in yalan haber yapmasi » ilk opusme