mesut 

kapat
  1. mutlu, sevinçli, ongun, bahtiyar.
    #58598 (july4th, 08.02.2006 23:13)
  2. -bir erkek ismi. (bkz: mesut yılmaz)
    -türk filmlerinde sık sık kullanılan söz (çok mesutum necat, ben de necla, ben de).
    #277842 (asiti kaçmış kola, 25.05.2006 18:26)
  3. mutluluk, sevinç gibi anlamları olan bir erkek ismidir. * **
    #2536185 (unique270, 30.10.2007 14:58)
  4. hayırsız bir yardır mesut,
    bahcedeki hıyardır mesut.
    bir zalimdir mesut,
    kendisini seveni ağlatır.

çölde su'dur mesut,
    kutuplarda güneş.
    kurumuş ağaca yağmurdur mesut,
    sağlam kalbe darbedir,
    veremdir, kanserdir mesut.

yürek ağrısıdır mesut,
    sıcacık günde kömürdür, odundur.
    soğuk günlerde, fırtınadır,
    karayeldir, poyrazdır, tusunamidir.

bir afettir mesut
    hem de en kalp ağrısı yapanından...
    *

edit: minik ama etkisi büyük katkısından dolayı oğlum melankolik'e teşekkür ederim. şairlik kanında var corç.
    #2780093 (unique270, 02.01.2008 16:46 ~ 16:49)

© 2008 - uludağ sözlük

mesut başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mesut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google in an itibariyle cok pis sicmis olmasi » kirmizi hat » 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » esenikli » perimeter » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » girdigi evden sadece g string calan sapik hirsiz » seri eksi oy veren ibne » unusual suspect » ogretmene hayirli isler demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci