mesut yar la uyan turkiye 

/ 10
kapat
  1. bu adam gece iyiydi, uyutmuyordu ama şimdi de uyandıramıyor maalesef. yine geceye geçmesi, sabahlarımıza da metin ucanın gelmesi daha evladır.
    #279462 (yesilbaslikertenkele, 26.05.2006 11:45)
  2. an itibariyle mesut yar'in sozlugumuzun reklamini yaptigi program. nedendir bilinmez sozlugumuzun hakaret dolu oldugunu one surmustur. herhalde diger sozluklerin durumundan haberi yoktur kendisinin. neyse diyoruz ve her sabah sozlugumuzun reklamini yapacagini acikladigini duyuruyoruz. ***
    #410832 (Antistar, 10.07.2006 08:12 ~ 08:13)
  3. hacı, kanka gibi kelimelerin sık kullanıldığı ve zorla gülümsemeye çalışan program.
    #410883 (LocK, 10.07.2006 09:19)
  4. bu sabah itibariyle zap yaparken dumanın akustik gitarlar ve basla aman amanı çaldığı bir vtryi yayınladığına şahit olduğum program. *
    #410888 (zaknafien, 10.07.2006 09:22 ~ 02.10.2006 11:44)
  5. iğrenç esprilerin programı. kasma kendini be mesutcum olmuyor işte.. *
    #410980 (MANSON, 10.07.2006 10:58)
  6. sabahın köründe yayınlanan Alternatif haber bülteni tadında beleş gazetelerin okunduğu bir haber-show programı.

editoviç;
    "lan mesut bi benim reklamımı yapmadın!" tarzında subjektif; e mütemadiyen sadece yazarı ilgilendirecek fakat makro anlamda tüm sözlüğü de ilgilendiren serzenişlerimin olduğu programdır.
    #411043 (cellchuck, 10.07.2006 11:33 ~ 27.06.2008 09:39)
  7. (bkz: allah korusun)
    #411681 (witch, 10.07.2006 15:08)
  8. (bkz: mesut yar la uyu türkiye) den öteye gidemeyen program. biraz daha uyu aç kadın programı izle daha iyi. (bkz: sabah sabah seda sayan)*
    #415471 (volkanat, 11.07.2006 20:21)
  9. (bkz: mesut yarla yarıl türkiye)
    #415487 (yesimimbenim, 11.07.2006 20:27)
  10. an itibariye izlediğim programı hazırlayan kadronun, canlı canlı ile aynı kadro oldugunu düşündüğüm tv programı. kaç tane vtr oradan araktı mesutcugum ??
    (bkz: icq cem bize de ayar versin)
    (bkz: aa oo)
    (bkz: internette ayar nasıl verilir)

not : arkadaki yeşil hırkalı bayana selam ederim.
    #417109 (montajelemani, 12.07.2006 08:38 ~ 10:07)
  11. (bkz: at gozluklerini cıkarın)
    (bkz: avrupa ya acılın)
    #417110 (can, 12.07.2006 08:40 ~ 09:20)
  12. dün yanında sürekli boy gösteren salak bir adamı boyamış, allamış, pullamış ibrahim tatlıses vari bir hale getirmiş şarkı çığırttırıyordu.
    (bkz: allah akıl fikir versin evladım)
    (bkz: biri şunu durdursun)
    #417147 (aquantass, 12.07.2006 09:20)
  13. (bkz: lan uyandık yeter artık kapa şu tv yi)
    #417159 (trablus, 12.07.2006 09:29)
  14. (bkz: ayar verilmez alınır) *
    #417160 (aquantass, 12.07.2006 09:30)
  15. nasıl bir ayar verdigi merak konusu olan insanın yaptıgı program.
    acaba istesem bana da ayar verir mi.
    #417161 (can, 12.07.2006 09:30)
  16. sabah 07:00 ile 09:00 saatleri arasında star tv'de yayınlanan haber programı. gerçi genelde programın başladıgı saatler genellikle benim uykuya dalış saatlerim oldugu için daha önceleri pek izleyememiştim fakat dün sözlükten bahsettiğini duyunca ulan nedir bu diye oturdum, izledim. o sebeple de ahkam * * keseyim biraz ...

öncelikle gazete turundaki aktüel kamera kullanımı programa dinamizm katmış, hoş olmuş. yalnız mesut abicim, canım abim ;sen ferhan şensoy değilsin ki, program da ferhangi şeyler değil ... ne diye her okuduguna bir espri yapma gereği hissediyorsun ? eyvallah anladık, seni de oraya o iş için oturttular ama zorlama oldugu çok belli oluyor.

özellikle benim izlediğim güne mi denk geldi yoksa sürekli mi durum bu bilmiyorum ama programda yayınlanan 5 - 6 adet vtr kanal d'de yayınlanan canlı canlı'dan alınmıştı. e abicim sen milleti uyandırmak yerine yine magazinle, diyetle, güzellik sırlarıyla uyuttun . ..

anladık diğer kanallardakinden farklı bir şeyler olsun istemişsiniz, saygı da duyduk ama insan programın bir köşesine dolar kaç para olmuş, euro kafasına göre mi takılıyor ne yapıyor yazmaz mı a benim yılların televizyoncusu ve dahi eleştirmeni mesut abim ???

sabah sabah magazin haberi izlettin bize, olmadı ki. 4 tane dişe dokunur gündem haberin vardı, gerisi tamamen dolgu vtrler. ekip tatile gitti de, programı magazincilere mi emanet ettiniz yoksa ???

son bir iki eleştiri de rejiye. vtr dönüşü olan kapaklardaki fotograf berbat ... ayrıca vtr dönüşlerinde mesut abimizi close up çekince, surat beşlik simit gibi kocaman çıkıyor, aman diyim. sahi o dekor ne öyle, bebek odası gibi. zaten plazma tv icat oldu, dekor hadisesi de bozuldu.

neticede iyi niyetli bir iş oldugu belli oluyor ama biraz daha dikkat gerekiyor sanki.

not : kıllı lopez'e hakikaten gülüyor musunuz siz yahu ??? *
    #417287 (montajelemani, 12.07.2006 10:38 ~ 10:52)
  17. bu sabah * itibariyle (#417287) de değindiğim içerik ve sunum konusundaki sıkıntıları bir nebze olarak giderebilmiş program. yine de bir iki noktaya değinmeden gecemeyeceğim. madem ki mesut abi'miz bizi okuyor o halde bizim de izleyecileri olarak eleştirmek hakkımız.

öncelikle ; gazete turundaki stüdyo ışıklarıyla ilgili tavır hiç hoş olmadı. kaldı ki o ışıktan değil kameranın diyafram ayarlarından kaynaklanan bir durumdu. canlı yayında öyle ibrahim tatlıses gibi rejiye mesaj göndermek hiç şık olmadı, bunun vtrsi var, reklam arası var. gayet eminim ki, benimle birlikte reji çalışanları da mesut abi'mizi iyice kalayladılar içlerinden. yönetmenin, teknik yönetmenin, kamera kontrolcünün işine müdahale etmek saygısısızca oldu. rejideki arkadaş gelse canlı yayında ağzınızdan saçtıgınız tükürükleri söylese nasıl hissedersiniz * ???

bir de programın sonundaki ışıtan çakar esprisi ilkokul müsamerelerinden bile kötüydü. hatta şöyle bir örnekle açıklayayım, ışıtan'ı da alıp, tüm ekip en yakın benzin istasyonuna gidiniz, denemeniz de orada başarılı olunuz ....

sizin de belirttiğiniz üzere sevgili mesut abi, tamamı haberci olan arkadaşlar, habercilik yapsınlar lütfen. zira okan bayülgen'in öfkeli kalabalığının, yanlışlıkla dikkat şahan çıkabilir senaryosunu oynadıkları bir mesut yar la uyan türkiye izliyoruz.

bu arada o çok ama çok komik (!) * kıllı lopez'inize söyleyin, o kadar ugrasmasına gerek yoktu. bugünkü vtrnin * aynısını sinan çetin'den isteselerdi keşke ... 2 ay önce atv'deki bahse var mısın programında yayınlanmıştı zaten böyle bir performans.

sonuç itibariyle bazen 14 saatten daha fazla çalışmak da gerekebiliyor. her şeye rağmen benzerleri arasında fark yaratan bir program. izlemedeyiz.
    #420631 (montajelemani, 13.07.2006 10:08 ~ 10:18)
  18. itinayla izlemeye devam ettiğim program. bugün içerik olarak da gayet güzeldi. aşırı seksten ölen boga vtrsi sebebiyle çayımı masaya püskürtmek zorunda kaldım. sözlük yaramış belli. yalnız hala ve hala ekonomi alanında yetersiz durumdalar, salih keçeci, uçankuş, renkli hayatlar falan iyi hoş da nereye kadar ???

bir de programa gerçek (!) uzman bir konuk alınması hoş olmuş ancak kullandıkları masa sebebiyle adam oradan geçerken ugramış da bir çay içiyormuş edası yarattı bu bünyede.

yine bir aktüel, bi jimmy-jib, bir de pedestallı kamera kullanımından mütevellit konuk geldiği zaman kadrajlar biraz cozutuyor ama o kadarcık kusur kadı kızında da olur.

gelelim asıl problemimiz olan kıllı lopez'e ...

mesut abicim, canım abim, saçları hafiften kırlaşmış, gözlükleriyle yedi düveli çatlatan abim, vallahi billahi komik, esprili, mizahi falan değil o şey. inan bana. en başında, seslendiren bayanın sesi gitmiyor o vtrnin altına, sonracığıma arada girdiğiniz o sırıtma görüntüsünde alttaki sezen aksu'nun sesini fade'leseydiniz be abi. zaten o da yanlış yerde giriyor ya hadi neyse, hiç onu sokmadan, o espriyi verseniz daha da hoş olacak, bak sakalım da var abi, hadi abi ... ya da şöyle anlatayım ki daha tanıdık gelir size belki;

'' hacı, hişşş var ya olm, o kıllı lopez ne lan, s.cmışsınız be kanki. olmaz öyle. hamdi alkan falan yapıyodu onları, daha janjanlı bişeyler bul be kanka, yapabilirsin olm bunu, sana inanıyorum ben ...
    sözlüğe de takıl bol bol, arada olaylara karış ki, var oldugun anlaşılsın, ot gibi yaşama, hadi öptüm hacı ...''

yani sayın abim, reha muhtar zamanında vardı öyle televizyonculuk. maşallah ekrem'ler *, pire ferhat'lar, bay kubidik'ler ... freak show izletme bize, rating diyecek olursan, raporlara baktım ilk 100'de de göremedim.

neticede izlediğim 3-4 günden beri gelişen bir program oluyor. daha da iyi olur diye ümit ediyoruz.

tanım : tarot kartlarıyla pişti oynayan bir ekibin hazırladıgı program. *
    #424530 (montajelemani, 14.07.2006 12:26)
  19. Slogan tadında isme sahip program. Sizi kimse uyandıramamış, ama mesut yar başaracak gibi.ama burada "uyan" kelimesi yataktan kalk anlamında değil, "ey vatandaş, aç gözünü, sen uyurken malı götürenler var" anlamında olabilir sanki. Çünkü birşeylere ya da birilerine dokunduruluyor bu programda.
    #437153 (ofkeli kalabalik, 18.07.2006 11:36)
  20. ben bugün bu programı izleyemedim ve şu saate kadar leyla gibi dolanıyorum arkadaş. demek ki hakkaten bu programın kaldırma kuvveti (!) var. yürü be mesut abim ...

tanım : izlenmediği zaman, özlenen program.

(bkz: yalakalıkta sınır tanımamak)
    #437957 (montajelemani, 18.07.2006 16:15)
  21. mesut abi'mizin kravatı falan fora edip, yakayı bağrı açarak çıktıgı program olmuştur bu sabah yayınlanan bölümü. olsun ama, yakışmıştır abimize. yalnız program ekonomi alanında hala yetersiz kalıyor, yetkilieri buradan göreve çağırıyorum.

ayrıca, 10 adet yavru sibirya kurdu'na sıcak bir yuva bulma çalışmalarıyla, hayvan sevgisini de bünyemizin en derinlerinde hissetmemizi sağlamıştır. sağolsun, varolsun.

bu bağlamda bendeniz de, aşağıdaki resimlerini gördüğünüz yavrularıma sıcak bir yuva aramaktayım. mesut abimiz buna da bir el atarsa çok mutlu olurum. 1 ay boyunca entrylerimde övgüyle bahseder, kıllı lopez'i bile izler, gülerim. saygılar abi.

yavrularımın resmi ;

http://www.ento.csiro.au/...es/images/apis_cerana.jpg +

tanım: kimsesizlerin kimsesi olan program.
    #440264 (montajelemani, 19.07.2006 13:05)
  22. insanları uyandırmakla kalmayıp amuda kaldıran programdır.
    #445480 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 23:28)
  23. uzun süredir işler dolayısıyla izleyemeyip hasret kaldığım program. şu sıcaklarda bir onlar, bir de serdar ortaç tatil yapmıyor ya, helal olsun ...
    #469915 (montajelemani, 28.07.2006 12:04)
  24. madem ki tatile girmiş, şahsıma viva serdar ortaç dedirten programdır artık. ilişkimizi gözden geçirmek için iyi bir fırsat olacağı kanaatindeyim.
    #469934 (montajelemani, 28.07.2006 12:12)
  25. capture tv den eski böülmleri indirilebilir. kesmese de hiç yoktan iyidir.
    #469937 (pilotmont, 28.07.2006 12:14)
/ 10
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mesut yar la uyan turkiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mesut yar la uyan turkiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesut yar la uyan turkiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mesut yar la uyan turkiye. Copyrights of the articles are belong to their authors.