messenger bota asik olmak 

kapat
  1. internetten daha fazlasını isteyen ama elde edemeyen , messengerinde en az 30 bot olan ve o botlarla * gerçek bir yaşam paylaşırmış gibi davranan aşık bile olan insanlardır.

korkutur bu durum cünkü gittikce bu dünyada bilgisayar bağımlısı olduğunu hissettirir. işte bu tür insanlar matrixe kolayca uyum sağlayabilen insan olacaktır.
    #1263064 (gwaihiri, 05.02.2007 22:04)
  2. hemen arkasından gelen minibüs arkası yazıları;

*encarta dedik bağzımıza bastık
    *aşkımla titretir misin?
    *encartam 42 numara botum benim

*
    #1263241 (trixx, 05.02.2007 22:27)
  3. (bkz: mal) *
    #1263284 (aby, 05.02.2007 22:33)
  4. kendisine her ilgi gösteren "nesne"ye aşık olan insan "eylem"i...
    (bkz: spleak)
    #1263323 (redwinemania, 05.02.2007 22:37)
  5. önce encartayı ayarlamaya çalı$ıyoruz..
    encarta: Welcome back, mumkunsuz! How can I help you?
    mumkunsuz: i love u, encarta
    encarta: You humans really confuse me. You say bad things to me, then you like me. Make up your mind.
    mumkunsuz: but, i wanna kiss u darling
    encarta: You can't always get what you want.
    mumkunsuz: don't you like me?
    encarta: Yeah, I dunno. You're not so cool to me.
    mumkunsuz: böhühü*
    encarta: I am sorry, I couldn't find any definition or article relevant to this subject. Please try asking me another way, or type "?" to see examples of questions I can answer.*
    olmuyor..

sıra smarterchild'da
    mumkunsuz: i love u smarterchild
    smarterchild: Hey! I have to ask you one question before we continue. How old are you? 1 Over 17 - 2 13-17 - 3 Under 13
    mumkunsuz: 1
    smarterchild: Cool. Now we can chat. >>> To find the sign for any birthday, simply type "sign for" followed by the date.
    bu daha soğuk kar$ılıyor, olmuyor..

sıra güzel kızımız spleak'te
    mumkunsuz: i love u spleak
    spleak: What is I, exactly?
    mumkunsuz: yes
    spleak: ya
    mumkunsuz: what time can we go out?
    spleak: When can we go out? I'm not sure.
    mumkunsuz: sure, yesterday at 10
    spleak: Wow.
    oldu bu i$..*
    #1263361 (mümkünsüz, 05.02.2007 22:41 ~ 22:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

messenger bota asik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. messenger bota asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu messenger bota asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about messenger bota asik olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.