meslekleri 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. peygamberlerin meslekleri
  2. cingene meslekleri
  3. meslekleri kucumsemek
  4. gelecegin meslekleri
  5. gizli sapik meslekleri
  6. dunyanin en acayip meslekleri
  7. gelecegin gozde meslekleri
  8. alternatif ogrenci meslekleri
  9. olasi hayvan meslekleri
  10. masal kahramanlarinin bugunku meslekleri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the darkness » cita » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » foma » ismael bouzid » evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin » ceddin deden neslin baban » merhabaya hasret kalmis insanlar » mimesis » kibariye » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » tutsikimiyancek » circus » aclik kader olamaz » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » kremasyon » kullerinden dogmak » anlat demekle olmaz » her yazar 10 lira verse bir hastaya sifa olsak » george costanza » mustafa armagan » mohsen namjoo » 34 can 42 » katharsis » inquire » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » mucize » counter oynarken tanisan sevgililer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa