mesih oldugunu iddia eden ogrenci 

kapat
  1. o kadar çile çektikten sonra mesih olmasa bile kanımca bir şeylere ulaşmış öğrencidir.
    (bkz: çile çektikçe tanrıya yaklaşmak)
    #2749659 (dark darkest darko, 26.12.2007 16:49)
  2. fazla makarna yemekten karbonhidrat komasına girmiş öğrencidir.
    ne dediğini bilmiyordur.
    biraz et yedirip temiz havaya çıkarılırsa bu iddasından vazgeçektir.
    #2749670 (buyukustad, 26.12.2007 16:52)
  3. baslarda masum bir ego ile baslar hersey hey yavrum babandami topcuydu cigliklari yukselir okul takiminda attigi golden sonra,akabinde yav esasinda ben secilmis bir insanim demeye baslar saga sola; tam sozluye kalkacakken bala gote zil calarsa artik surec tamamlanir bu bir isarettir mesihlik sureci tamamlanmistir..
    #3174650 (robert terk, 22.03.2008 01:28)
  4. mesih macununu fazla kaçırmış öğrencidir.
    #3175093 (minder amiri, 22.03.2008 04:00)

© 2008 - uludağ sözlük

mesih oldugunu iddia eden ogrenci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mesih oldugunu iddia eden ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesih oldugunu iddia eden ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni birakma » oneqeno » sanko holding » baska isimiz yok zirve yapalim dedik zirvesi » samsun 216 » toplum » skolastik dusunce » arat dink » icime islerken farkina varmamisim » olum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games