meshur turk yalanlari 

/ 14
kapat
  1. batan geminin malları bunlaaarrrr.

ben de tam seni arayacaktım.

biz atatürkün mirasına sahip cıkıyoruz(chp den bir alıntı).
    #3874524 (uypaciyakoverbeni, 26.08.2008 20:06)
  2. - tam sana geliyorduk lastik patladı
    - arıcaktım seni ama, şarjım bitti
    - mesaj atacaktım am kontörüm bitmiş
    - ödemelerimiz olmasa maaşını bugün verecektim. * *
    #3874568 (maximus, 26.08.2008 20:22)
  3. -Düz hesap 60 Ytl yapsak?
    -Abi zaten bize geliş fiyatı o?!

-Arkadaşa ders çalışmaya gidiyorum.

-Sigarayı bırakıyorum.
    #3874571 (makinist, 26.08.2008 20:22 ~ 20:32)
  4. bazen karşılıklı atılan yalanlar da vardır;
    - kardeş bu ayakkabı kaça?
    + abla italyan malı bunlar 45 ytl
    - aa olur mu aşağıda 25 ytlye veriyorlar.
    + abla nerde satıyorlar bana gelişi 44 zaten.
    - hadi hadi yap bişeyler dün arkadaşa aldık 20 ytl'ye
    + abla vallahi olmaz ben bunları 50 ytl'den aldm zararına veriyorum sana.
    - yok ozaman almıyorum.
    + abla istersen bak aynısından var ama kalitesi düşük 30 ytl ama tavsiye etmem.
    - yok onu istemem 2 gün 10 ytl'ye aldım yırtıldı hemen.
    +...
    -...

-
    #3874690 (ist4nbul, 26.08.2008 20:58)
/ 14
© 2008 - uludağ sözlük

meshur turk yalanlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. meshur turk yalanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu meshur turk yalanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atomlar carpisti muslumanlar panikte » turk kokusu » scarlett johansson » telefonuma dokunma » karisi tarafindan 300 kez aldatilan adam » 30 saniyede siir yazmak » aldatmasin diye engelli sevgili bulmak » michalis kakiouzis » the one i love » notchback a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games