mesene 

kapat
  1. msn nin kimileri tarafından türkçe telaffuzu.
    (palta, 11.03.2006 20:42)
  2. (bkz: msn messenger)
    (cell-im, 11.03.2006 20:43)
  3. '''mesene messincir'' şeklinde okuyanı foseptik çukuruna iterek, intihar süsü verilmelidir.yoksa böyle bir canlı için çürümeye bile değmez şu garip dünyada.
    (penta-don, 14.08.2006 23:09)
  4. (bkz: emesen değil mesene)
    (barış, 14.08.2006 23:11)
  5. (bkz: mesane)
    (benden yazar olmaz, 14.08.2006 23:12)
  6. başka bir versiyonu için (bkz: adesele)*
    (dokuzhanim, 14.08.2006 23:16)
  7. Yurdum insanın söyleyiş tarzı; ancak biz türkçe konuşuyor olarak; emesen diyerek mi doğru yapıyoruz yoksa mesene diyerek mi doğru yapıyoruz orası meçhul.
    (deathbiscuit, 22.01.2008 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ernest everhard » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » buyuk yalanlar » borda atisi » james joyce » filthy whore » gundeme ilgisiz gencler » arel universitesi » teshirci yazarlar » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » hellcommander » canyon defence » hande ataizi » burhan altintop » nocioni » deli olmak » desecration » cirkin kadin yoktur az votka vardir » mutlu olmak icin » concierto de aranjuez » adnan menderes » abdullah gul un sovalye olmasi » takvim » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » optik » gay hakem » erkan dogan » koko » uclari kirik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa