mesela basliklari altalta okumak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basliklari altalta okumak
  2. iste budur ustatlari altalta okumak
  3. basliklari alt alt okumak
  4. basliklari alt ust okumak
  5. basliklari ust uste okumak
  6. basliklari alt alta okumak
  7. basliklari yanlis okumak
  8. basliklari gelisiguzel okumak
  9. basliklari yan yana okumak
  10. basliklari pilavustu okumak

© 2008 - uludağ sözlük

mesela basliklari altalta okumak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mesela basliklari altalta okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesela basliklari altalta okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abidin aydogdu » pourquoi » oxycodone » m emin deger » rafiye » van der waals baglari » karanlik odada bilgisayar kullanmak » aristo » vanilla sky » didim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci