mese odunuyla dovulesi tipler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mese odunuyla dovmek
  2. islak mese odunuyla intihar etmek
  3. seneye gorusuruz diyeni mese odunuyla dovmek
  4. mese odunuyla girisilmesi icap eden insan
  5. intihar diyeni islak mese odunuyla doverim
  6. mese odunuyla beline beline vurulasi insanlar
  7. dovulesi arkadaslar
  8. dovulesi insanlar
  9. dovulesi ogrenci tipi
  10. dovulesi dizi karakterleri

© 2008 - uludağ sözlük

mese odunuyla dovulesi tipler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mese odunuyla dovulesi tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mese odunuyla dovulesi tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samandag » hizli okuma teknikleri » geri donusum kutusu » yavuz sultan selim agliyor » net sicarsin » cit » sirince » cebe akan tukenmez kalem » ivan kaliayev » chaos theory » bana sen lazimsin » brokerx5 ya da mustang » kars » saban disli » the genius of charles darwin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » yerfistigi » ivana » kesfedilmek » iu sozluk » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » ahmet yildiz olmedi sirin » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » seks sinemasinin esrari » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » ordek popolu kiz » zall kimdir » freedean » marques green » ptt