mesaj vereyim dedim abi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk ayarini ben vereyim dedim
  2. ne dedim ki sictin dedim
  3. elif dedim be dedim
  4. mesaj kutusunda 1000 adet mesaj isteyen yazar
  5. aylar oldu bir ozel mesaj dusmedi mesaj kutuma
  6. mesaj atan yazara mesaj atmayan ukala yazar
  7. kizdan mesaj beklerken baskasindan gelen mesaj
  8. megafon da vereyim mi
  9. ice tea yok nestea vereyim
  10. kollarinda can vereyim

© 2008 - uludağ sözlük

mesaj vereyim dedim abi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mesaj vereyim dedim abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesaj vereyim dedim abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» levine » oligarsi » hayrettin demirbas » carsambakarisi » sigancu » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » cenedini ayirmak » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » kayserili kizlar » coco jambo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci