mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum 

kapat
  1. iş görüşmeleri sırasında doldurtulan formda yeralan işe alınacak kişinin sigara kullanıp kullanmadığı bölümünde yeralan seçeneklerden biri.
    insanı zorla yalana sevkeden bişi...
    a-) sigara kullanıyorum
    b-) mesai saatleri dışında sigara kullanıyorum
    c-) sigara kullanmıyorum.
    #679507 (sıçtırtma lamasına, 30.09.2006 03:01)
  2. seçilmemesi gereken seçenektir. zira eğer "mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum" diyorsanız, o şirkette mesai saatleri içinde sigara içmemeyi baştan kabullenmişsiniz demektir. onun yerine paşa paşa "kullanmıyorum" seçeneği işaretlenmeli, ortama aktıktan sonra paşa paşa içilmelidir. zira şimdiye kadar "bu bana sigara kullanmıyorum dediydi, içiyomuş" diye bir işten kovma vakkasıyla karşılaşılmamıştır.
    #679528 (redwinemania, 30.09.2006 03:13)
  3. (bkz: mesai saatleri dışında sigara kullanıyorum ücret datmin edici ise derhal bırakabilecek psikolojideyim)
    #679648 (sıçtırtma lamasına, 30.09.2006 04:41)

© 2008 - uludağ sözlük

mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceyda baksbaniogullari » sozlukteki izmirli yazarlar » garip entry » kiz arkadasina bir hayvanmis gibi davranan erkek » madem seviyorsun niye paranda ataturkun resmi yok » ben sana hala asigim » okan bayulgen » telefonu sol elle tutup sag elle tuslamak » hasan dogan spor kompleksi » sabri sariogluna duyulan his a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games