mesai saatinde basbakanin ortalikta gorunmemesi 

kapat
  1. "başbakan tatil yapamaz mı?" şeklinde sorulan soruya verilen cevabın başlık şekline dönüşmesi olayı.

maaşından kesilip kesilmeyeceğini merakla beklemekteyiz.
    #3280825 (ankarakarakedisi, 17.04.2008 09:34 ~ 09:35)

© 2008 - uludağ sözlük

mesai saatinde basbakanin ortalikta gorunmemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mesai saatinde basbakanin ortalikta gorunmemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesai saatinde basbakanin ortalikta gorunmemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recylcle bin » apocalypse please » masum anadolu aski » beyaz prensli at » apu nahasapeemapetilon » galatasarayli » ortadogu » eskisehirspor taraftari » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » ettore messina » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » tanri nin olmadigi yer » ceci n est pas une pipe » the beatles brotherhood » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » complicated » halkevleri » no woman no cry » seri halde arti oy veren melek » grand ekinoks » knockin on heaven s door » agladigim gunler oldu » futbol kulubu » ttnet » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » adiyaman » samsung i900 omnia » ahmet altan » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum