merxas 

/ 2
kapat
  1. dördüncü nesil bir yazar. *

edit: umarım kürtlerin sırtından pkk propagandası yapmaz, sözlüğün yeni bir leserpentnoiri olmaz.

(bkz: edi bese istanbul a gelen antidemokratik yasak/#2681303)
    (bkz: yavas gel sacin basin dagilmasin)
    (mykalkan, 09.12.2007 19:31 ~ 22:59)
  2. sözlüğün yepisyeni mixeri.*
    (wolfshade, 09.12.2007 22:03)
  3. Anlamı yiğit olan kürtçe kelime.
    (merxas, 09.12.2007 23:48)
  4. Sözlükte ömrünün uzun olup, olmayacağının moderatörler tarafından karar verileceği yazar.
    (merxas, 10.12.2007 00:14)
  5. etnisiteye dayalı milliyetçilik yapıp -ki; bunun adı faşistliktir- kendisine göre demokrasi çığırtkanlığı yapan bir yazardır.

etnisiteye dayalı milliyetçilik yapabileceği çok daha uygun bir yer vardır, habur sınır kapısından o bölgeye gidebilir. ayrıca, "türk devleti" tabirini büyük bir nefret uslubu içinde yazmaktadır, beğenmiyorsa, bu ülkede demokrasi var, vatandaşlıktan çıkabilir ve "kürdistan" adlı yerel devlete iltica edebilir.

anayasa nin 66 nci maddesi'ni iyice öğrenmesini, türkiye'de türklüğün bir ırkı değil bir milleti anlattığını kafasına sokmasını tavsiye ederiz.
    (paleface, 10.12.2007 00:19)
  6. #2681959 leserpentnoir nickiyle kaci diyarbakir da nufusun yarisinin 2 dolarin altinda bir parayla gecindigini biliyor tümcesini diline dolamıştı. anlaşılan o ki bu nickle de bu sevdasından vazgeçmeyecek.

kendisine ısrarla söylüyorum kürt halkı ezilmiyor, çok iyi makam ve mevkiilerde olan kürtleri görmezden gelerek kendinizi bu ezik gösterme çabanız çok komik duruyor. samimi olmadığınız buradan anlaşılıyor. abd kuklaları sizi..
    (ya save ya target, 10.12.2007 01:46)
  7. aslında söylem herşeydir. örneğin, gerçekten devlet karşıtı birisi olduğunu var sayalım. türkiye cumhuriyetine "türk devleti" demek, ve arkasından "ipne türk devleti bizlere (bkz: sizler ve bizler) böyle böyle yapmakta" diye devam etmek, devlet karşıtlığı, anarşizm, falan filan değildir, "ezik" demagojisiyle ırkçılık yapmaktır. ha bir insan ırkçı da olabilir, kimse kimseye kimseyi zorla sevdiremez, lakin, ırkçıysa bile adam biraz omurgalı olur diyorum, iki yüzlülük yapmaz diyorum, hele hele kendisi faşistse zaten demokrasicilik oynamanın en hafif tabirle "ayıp" olduğunu bilir, bilmelidir diyorum. çekip gidiyorum buralardan.
    (soul forged sin, 10.12.2007 02:28)
  8. ne dediğini bilmeyen sağa sola sataşarak prim yapmaya çalışan muhtemelen dtp yandaşı yazardır. hakaret etmek istememe rağmen sözlük formatı ve yönetiminden tırsmaktayımdır. anasınıda alıp gitsindir.
    (Carmadon, 29.12.2007 13:36)
  9. (#2762163)
    garip bir yazar cinsi.
    kendini bir şey sanıp ortalıga sataşma modeli.
    bir ozgur fasist olayı daha.
    yazın hurma yemiş olan yazardır, kış ne zaman gelir bilinmez.
    (iktidarsiz jigolo, 30.12.2007 11:51)
  10. pkklıların dağdaki yaşamına sisteme karşı onurlu bir yaşam biçimi diyerek kendisinin de pkklı olduğunu belli etmiş, düşmanım olan kişi.
    (bkz: sözlükteki pkklılar)
    (bluehash, 30.12.2007 20:59)
  11. kesinlikle sallanmaması gereken yazar. bırakın içindeki kinini nefretini yüzünün görünmemesinden cesaret alarak kussun. o "hayallerinin" hayal olarak kalacağını o da biliyor.
    (mykalkan, 30.12.2007 21:04)
  12. açık açık terör örgütü sempatizanlığını yapmasına moderatörler tarafından göz yumulması halinde sözlüğü yasal bakımdan zor duruma sokması muhtemel bir garip şeyimsi..

(bkz: burada seviyorum seni)

(bkz: leserpentnoir)

(bkz: merxas)

(bkz: üçün biri)
    (junojuno, 30.12.2007 21:05 ~ 21:06)
  13. yunancadan alınma bir harf (x=hhı!) ile oluşturulmuş isim, aynı mesa-potami gibi...
    (demolay, 30.12.2007 21:10)
  14. faşo kürdo.
    (emperor, 30.12.2007 21:11)
  15. (bkz: haydi hayırlısı)
    (merxas, 30.12.2007 21:14)
  16. potansiyel silik. en azından benim gözümde şu an öyledir kendisi. diğer sonlar gibi.
    (kasgarli tost, 30.12.2007 21:17)
  17. kizildere hakkındaki entrysine katıldığım yazardı. diğer görüşlerinden haberim yoktu. burdan ona şu çağrıyı yapıyorum: pkk yı onurlu gerilla mücadelesi veren bir örgüt olarak görüyorsan lütfen kızıldere başlığına yazdığın entryi sil. biraz mahir cayan'dan ders al bence. abd yardımıyla sivil-asker demeden öldüren bir örgüte sempatin varsa ideolojik olarak kendini yeniden geliştir.
    (madmadam, 30.12.2007 21:20 ~ 21:21)
  18. bu tarz kişiler yüzünden insanlar 'kürt kökenli' vatandaşlarımıza farklı gözle bakmaya başlıyor, kürt denilince başka başka anlamlar çıkarılıyor. tabi ne demek gerek hayırlısı diyoruz...
    ayrıca hala silik olmaması da ayrı bir tartışma konusu, yani silik olmak için illa bu vatana ya da atatürk'e açıktan sövmek mi gerekiyor?
    (ogzi, 30.12.2007 21:22)
  19. (bkz: parazit)
    (cLktrk, 30.12.2007 21:29)
  20. (bkz: #2854518) nolu entrysiyle duygu sömürüsünün ve ajitasyonun kralını yapan kişi. o kadar büyük bir ajitasyon yapmaktadır ki kampları bombalanan pkk itleri yerine '' kürt '' lafını serpiştirmiş ultra provokatör şahıstır.

kürt halkı keriz değil, yemez bu ucuz numaraları.
    (bay senarist, 17.01.2008 23:55)
  21. fena hayalperesttir. ama bu hayalleri onu hüzünperestliğe sürükleyecektir. birde alkolü damardan almasın çok fazla, allah muhafaza götürü verir adamı. özgür bir halka özgürlük ister, 20 yaşında anne sütü ister, yaz günü kar, kış günü güneş ister. ister allah ister.
    (iktidarsiz jigolo, 17.01.2008 23:56)
  22. (#2854651)
    (iktidarsiz jigolo, 18.01.2008 00:09)
  23. #2854686 nolu entry'si ile "başkaldırıp özgürlüğümüzü alacağız" mesajı vermeye çalışmış yazar.

eklenti: sonra bu ve bunun gibileri bağrına bas diyorsunuz. bu mu lan kardeş? *
    (tritanrix, 18.01.2008 00:12)
  24. kuzey kurdistan diye bir yerin varlığından bizleri haberdar eden yazar. üstelik bu bölge dersim'i de kapsıyormuş.
    (mdk47, 20.01.2008 00:22)
  25. adı gecen vilayet osmanli zamaninda dersim olarak bilindiginden ve adı gecen bölgenin osmanli zamaninda özerk bir bölge oldugu düsünüldügünde, yanlis bir bilgi vermemis olan yazardir. ayrica basarilarinin devamını diler, kendisine burdan kucak dolusu saygi ve sevgilerimi iletirim.
    (el matador, 20.01.2008 00:29)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kuafor » teshirci yazarlar » sarimsakli ekmek » ritim » yerel saat » albay drake » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » ucaktan dusen sahsin ruh hali » fuat karip » unutulmayan dizi replikleri » impawards » bilim icin soyunurum » anadolu universitesi » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » marabam var » yorum farki » deli husnu » schattenfaust » killik » tayfa » boots of travel » test yapacagim deyip test yapan hoca » golgelerin gucu adina » faruk ayakkabi » avrupa yakasi » deplasman otobusu » mutlu olmak icin » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa