merve tepeleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. golan tepeleri
  2. venus tepeleri
  3. ufak tepeleri ben yarattim edasi
  4. guzel tepeleri derin ovalari olan kadinlar
  5. merve
  6. merve erdogan
  7. merve yi dudukle
  8. merve yi tasla
  9. merve ye yasla
  10. merve yi tavla

© 2008 - uludağ sözlük

merve tepeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. merve tepeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merve tepeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akcakoca » norrda » 128 » philippos » tukurukus » erkege tecavuz etmek » jeg » yaran yildizlar » ikinci kadin » babam cok zengin benim » katla ve ucur » yalnizim » rapid share » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » helal sut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cuntry boys and city girls » park sapigi » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » burdur » cheapdeath » nusayri » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » muzo » zihin haritasi » adana » yavuz seckin » mozzart » hatirla sevgili » yanlis anlasilmis sarki sozleri » emma shapplin