merve bolugur 

kapat
  1. acemi cadının dizisinin acemi cadısıdır.
    #442498 (miksaj, 20.07.2006 01:50)
  2. discreet ve cornetto reklamlarında da görülen, mütemadiyen sırıtır halde olması bir süre sonra rahatsız etse de gayet düzgün yüzlü hatun kişisi.
    #442507 (doillon, 20.07.2006 01:54)
  3. cornetto reklamındaki sevimli kız haline ölüp bittiğim saygı duyulası bayan;kendisine cornetto ısmarlamak isterdim.
    #442514 (Disco Inferno, 20.07.2006 01:58)
  4. Gülünce değil ama sırıtınca yüzü birden değişien oyuncu, zayıf olmasından kaynaklanıor zannımca, ama o böyle de güzel.

not: bu kızımız 19 yaşındaymış, pek maşallah.
    #487399 (seri eksi oy veren ibne, 02.08.2006 10:19)
  5. şimdi efendim merve sevi adı çalkalanır olmuş sözlüğümüzde, imdi bu duruma el koymak adına uzun bir entry döşeyeceğim. Bildiğin destan olacak bu. ferhat gibi dağları da delerim, kerem gibi yanarım, ghost'taki Patrick Swayze gibi dünya'ya dönerim, Titanic'teki gibi sunta'yı sevdiceğine verip denizin dibine de gömülürüm. Merve için yaparım, ama gülümsediğinde sarılınası acemi cadı için.

Ben öyle şuh bakan, seksi, dolgun göğüslü, j.lo kalçalı bayanlardan hoşlanan bir insan değilim. Tabiyatım itibariylen kız arkadaşımla hollywood'un romantik-komedi soundtracklerinde bulunan bir when you say nothing at all ile, bir jewel kiss me dinleyerek sarılıp koklaşmak, elele dolaşmak, sahilde sarılarak güneşin batışını seyretmek isterim. Ve bunun içinde merve bolugur'dan daha güzel bir insan gelmiyor arkadaş aklıma. Hayatımı o yanımda varmış gibi yaşıyorum, hatta yaşamıyorum ben sadece günleri dolduruyorum merveme kavuşurum umuduyla.

Öncelikle gayet yakışıklı 1.87 boyunda sarışın yeşil gözlü Brad Pitt-josh harnet hybrid'i bir insanın arkadaşı olduğumu söylemeliyim. Ciddiyim, istersen fotoğrafını gösterebilirim. Sonra kültürlü -sözlük yazarları şahit- bir insanım. Terliyken su içmem, direksiyonu iki elle tutarım, kayınvalideme anne derim, acemi cadıdan başka televizyon izlemem, ekmeği fişle değil bozuk parayla alırım... neyse merve bu sıralamayı geçiyorum zira 30 bin kadınla nasıl yattımın maddeleri gibi algılanacak böyle saymaya devam edersem...

Bak merve, sözlüğümüzü takip ediyor musun bilmiyorum, ya da bir arkadaşın eşin dostun takip ediyor mu onu da bilmiyorum. Fakat bir şekilde bu mesajı okursan ulaş bana, hatta ne ulaşması ben yollara düşerim sana varmak için. Evet belki sen şimdi dizilerde oynuyorsun, ben avare'nin, boşta gezenin tekiyim ama babam avukat annemde emekli öğretmen maddi durumumuz iyi, önce başdonanmayı yaparız, ardından düğün gelir. Bir-kaç ay babamgilin evde yaşarız ondan sonra ev bulurum ben. GErekirse limon satar yine karşılarım merve senin kişisel harcamalarını. Öyle ben ünlüyüm, sen sıradan bir insansın deme bana lütfen, bak koskoca Julia Roberts bile basit bir kitapçıya aşık olmadı mı Nothing hill'de? Sorarım sana, şurada bana bir kaç yıl ver Türkiye'nin yeni yılmaz erdoğan'ı olucam. Şiirlerde yazarım sana, önünde diz çöküp evlenme teklifi ederim. Hem kariyerine de engel olmam, başrolleri sana veririm hep. Bak ünlü yönetmenler var mervem, len wiseman Kate Beckinsale ile evli, Andrew Niccol Simone'da ki o güzel piksel bayan ile. Bana zaman ver, şu an kariyerim pek başarılı değil ama gelecek günler nelere gebe kimbilir.

Buradan moderatorlere sesleniyorum, çıkarın efendim bizi takip eden ünlülerin listesini, merve var mı, yoksa onu tanıyanlara ulaşalım mesaj verelim merve okusun burada yazılanları. Anlasın hislerimi, yakmak istiyorum kendimi, küllerimden kocaman bir kalp serpiştirin mervenin evinin önüne.

"önce toprağa gidecegim.. sonra toprak olacagım. sonra da bir gül.. o güle bir arı konacak..işte o arı sen olacaksın merve...."

ek: Merve miadın doldu güzelim, artık başka tatlar peşindeyim sana mutluluklar. Ahahaha ulan hangi ara yazdıysam bunu..
    #692221 (zabalayn, 04.10.2006 16:43 ~ 30.03.2007 19:58)
  6. sözlüğümüzde yazar veya okur olduğunu tahmin ettiğim acemi cadı oyuncusu. * *
    #779802 (zabalayn, 27.10.2006 13:55)
  7. yüzü çok beyaz, ama hatları düzgün olan güzel oyuncu. yalnız mümkünse çok fazla sırıtmasın.
    #943731 (maredelibre, 03.12.2006 16:02)
  8. genç ve güzel olmasının yanı sıra yetenek gibi az bulunur ve şaşırtıcı bir özelliğe sahip oyuncu.
    #1121039 (Ghost Whisperer, 07.01.2007 21:10)
  9. keloglan kara prense karsi filminde de oynamış genç, yetenekli oyuncu.
    #1401991 (uieat, 12.03.2007 02:00)
  10. kendini neden seslendirmediğini bir türlü anlayamadığım insan. gayet hoş ve oturaklı bir ses tonu olmasına rağmen,bu işi yapmıyor. kendini seslendiren insanın konuşmasında tuhaf bir tını var; bir süre sonra kanalı değiştirmek falan geliyor insanın içinden.
    #1557710 (deli prenses, 23.04.2007 10:35)
  11. Nedense pek beğenemediğim Ayşecan Tatariden farkı olmayan oyuncu.
    #2602560 (cilgin ahtapot, 18.11.2007 04:41)
  12. rol yeteneğinin iyi olduğu "şimdilik" söylenemese de hakikaten güzel bir dış görünüşe sahip olan hatun kişi.
    #2894336 (bahadir, 25.01.2008 14:48)
  13. http://img100.imageshack.us/img100/3176/296xk.jpg

(bkz: aşık olmadan geçemiycem)
    #2989853 (bahadir, 11.02.2008 23:31)
  14. bu aralar trt 1 de yayınlanan,türkan şoray ve cihan ünal'ın oynadığı aşk yeniden adlı dizide ışıldayan çıtır.
    #2990410 (tekyoldevrim, 12.02.2008 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

merve bolugur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. merve bolugur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merve bolugur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » hasmet babaoglu nun abi bir istegin var mi bakisi » niccolo paganini » 22 erkegin bir topun pesinden kosmasina anlam veremiyorum » hapishanede gay olmak » besinci nesil yazar » moderasyon sasirma sabrimizi tasirma » luigi bartolini » t shirt metalcisi » hasan karakaya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci