mersinde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir yaz gunu mersinde

© 2008 - uludağ sözlük

mersinde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mersinde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mersinde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilecik » roma hamami » dinde mantik aramamak » gotik hatuna parmak atmak » yavuz selim demirag » jay jay justified » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » fernando alonso » sakarya » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » banka sinavinda gozlem yapmak » turk kizlari » uludag sozluk un reklam almasi » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran facebook gruplari » gece sesleri » iran » medariiftihar » emma shapplin » o yazar benim » her yazara bir iphone » hot spot » tygers of pan tang » ugur dundar » emmeli gommeli basliklar » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » gece vardiyasina kalan seovi turu » basliklari alt alta okumak » vanilya