merhum yazarin entrylerini sukelaya koyan populist 

kapat
  1. iki yüzlülüklerini nasıl kapatacaklarını, buna nasıl kılıf uyduracaklarını şaşırmış kargalardır bunlar.

düşünün ki sözlükte bi yazar ölmüş, şukela ya basıyoruz, hoooop. o yazarın entrylerı geliyor karşımıza. neden peki? daha önceden şukelaya basınca gelmeyen entryler neden şimdi, o kişi öldükten sonra geliyor? bu ikiyüzlülük değil de nedir?

bi de tırt tırt entryler geliyor ya, ona deliriyorum. hadi o neyse de, merhum olmuş birinin entrylerini şukelaya taşımak hangi amaçla yapılmıştır anlam veremedim. sanki şukelaya basınca gelen entrye bakıp " aa ne iyi moderasyonumuz var, adam ölünce entrylerini hemen şukelaya koymuşlar ihihi" şeklinde teletaaabizimsi tepkiler mi vereceğiz?

anlamıyorum insanları, bak olm dağa çıkıcam diyorum, bolivya diyorum hiç tınlamıyosunuz. aaa!
    #3687237 (christian troy, 19.07.2008 14:43)
  2. populistin önde gidenidir. hayattayken gözünde beş kuruş bile değeri yokken, vefatından sonra birden kıymete bindiren; kendisine öğretilen hareketleri tekrarlayan ayıdan bile daha az insandır.
    #3688791 (kaleci sacli adam, 19.07.2008 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

merhum yazarin entrylerini sukelaya koyan populist başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. merhum yazarin entrylerini sukelaya koyan populist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merhum yazarin entrylerini sukelaya koyan populist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1517 » bir olcu birimi olarak diz boyu » killanma kilavuzu » tuncay sanli » avedis » ola toivonen » ne unuturuz ne affederiz » oha deme sekilleri » at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » modiodal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games