merhaba merhaba o kadar 

kapat
  1. pek muhabbet edilmek istenmeyen, anlık bir kaş göz selamıyla hakkından gelinmek insanlarla olan sohbeti anlatan durum.

- nasılsın ahmet?
    + merhaba.
    - efendim?
    + merhaba dedim ya.
    - sana da merhaba. nasılsın?
    + merhaba merhaba o kadar. ben kaçtım.
    - dur bir dakika. borcunu ödesene kardeşim.
    + kaçayım.
    - gitme.
    + merhaba!
    #1636387 (larker, 12.05.2007 21:51)
  2. -merhaba merhaba nereye kadar, artık ilişkimizde çıtayı yükseltmenin zamanı gelmedi mi sence de
    +merhaba merhaba o kadar
    -ama ben sevişmek istiyorum
    +bsgy
    #1636423 (karamsar kelimeler, 12.05.2007 21:56)
  3. (bkz: olmadı galiba lan)
    #1636428 (karamsar kelimeler, 12.05.2007 21:57)
  4. + kız naciye neydi o rıfat'la haliniz... valla aklını başını al bacaklarını kırarım senin...

- yok valla anne... meraba meraba o kadar...
    #1636437 (dolayli zarf tumleci, 12.05.2007 21:58)
  5. (bkz: merhaba merhaba)
    #2544291 (dalton ana, 01.11.2007 19:46)
  6. buna benzer olarak bir kişiyle aradaki samimiyeti anlatmak için kullanılan'sedece merhabamız var o kadar' vardır birde..
    #2544473 (beatrice, 01.11.2007 20:38)

© 2008 - uludağ sözlük

merhaba merhaba o kadar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. merhaba merhaba o kadar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merhaba merhaba o kadar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» phoibos apollon » kuvvet komutanlarinin karizmatik isimleri » yaran anne sozleri » emanuela de paula » sevgilinin basini yerden kaldirmamasi » dugun videosunu kim ne taki takmis diye izlemek » caddebostan sahil » jazz mi bluesdan blues mu jazzdan cikti sorunsali » saipsiz » evlenme teklifi yapiyormus gibi yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games