merdiven cikmak kac kalori yakar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sakiz cignerken merdiven cikmak
  2. ici beni yakar disi seni yakar
  3. kalori
  4. kalori pilav
  5. kalori cetveli
  6. kalori bombasi
  7. kalori yapiyor
  8. mac izlemenin seksten cok kalori yaktirmasi
  9. seks esnasinda yakilan kalori miktari
  10. iftar sonrasi teravih namazi ile kalori yakmak

© 2008 - uludağ sözlük

merdiven cikmak kac kalori yakar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. merdiven cikmak kac kalori yakar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merdiven cikmak kac kalori yakar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iserken bir eli duvara dayama » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » enrico experience » bayramda aragonesin elini opmek » her zaman daha iyi » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » escinsel danisma hatti » hos sohbet » masaka » oranges ameres » yuruyus » yaran okuyucu yorumlari » aksiran teyzeli corega reklami » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » steven gerrard » kan zehirleyici gazlar » teknik gezi » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » hilmi ozkok » uzaktan kumandali essek » kaybetmek » en guzel ps2 oyunlari » hayata kusmek » disko krali » gereksiz kiyaslamalar » aglamak » orduevi » kara donlu kefere » cemolarin ozellikleri