merdiven boslugu 

kapat
  1. Çok katlı evlerde bulunan merdivenlerin çevresindeki boşluk. *
    #3388218 (minik mavi balina, 12.05.2008 17:39)
  2. tükürük olimpiyatlarinin ana mekani.
    #3388234 (portlemis misir, 12.05.2008 17:42)
  3. ali sami yen stadyumu'nda ve kasiklarin arasinda bulunan, "avada sivada" bosalan bolge, organ.
    #3388292 (revolter00, 12.05.2008 17:57)
  4. minimum 20 cm açıklığında olması gereken boşluklar. ha bizde 5 cm de yapıyorlar, sonra gözlüğünüz düşürüyorsunuz, alamıyorsunuz.
    #3388350 (forever young, 12.05.2008 18:12)
  5. genelde bisiklet , eski eşyalar falan koyulur.
    #3388356 (Noctivagant, 12.05.2008 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

merdiven boslugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. merdiven boslugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merdiven boslugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» duyun u umumiye » izmir sozluk » butterfly caught » hasip ile nasip » binbasi ersever in itiraflari » yalnizim » zall dan beklenenler » birinin gogsune yaslanip aglamak » fotokopi cektirmek » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » ezgi kod adli hatice inci » ali baris kurt » kredi karti » o yazar benim » zihniyetler bitmez evladim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmitspor » gaziosmanpasa kultur merkezi » somnium mortuum » zollinger ellison sendromu » son mermiyi kendine sik » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » rename » masum anadolu aski » dialogue with the stars » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » max payne 3 fall to the dark » rikimaru » pentagon » rize » zall asana zall asana mendilini