merck sharp dohme 

kapat
  1. merck&co. bir amerikan ilaç firmasıdır. amerika dışında tüm dünyada merck sharp&dohme ismini kullanır. nedeni bir de alman merck olmasıdır.*
    türkiye merkezi istanbul, istinyededir.
    (sephrenia, 13.07.2006 18:43 ~ 30.08.2006 23:52)
  2. insan kaynaklarından edindiğim bilgilere göre işe yeni baslayan bir ürün müdürü 5000$la işe başlar, hemen altına bir araba verilir, sağlık sigortası ve ssk'sı yapılır.
    (sephrenia, 17.08.2006 10:26)
  3. sağlık amaçlı proscar ile kozmetik amaçlı propecia'yı üreten ilaç firması.

ikisi de aynıdır. bir farkı yoktur.
    (ocaliptus, 01.07.2007 05:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» milletvekili adaylarina tavsiyeler » shr » hatirla sevgili senaristinin orgut uyeligi » vatandasliktan cikinca insanliktan cikmis sayildik » pins and needles » kizin affetmesi icin kapisinda yatan asik genc » altinci nesil yazar alimi » emin pazarci » duhter i hindu » yaran kisisel iletiler » biri bana gelsin » aydin fest 08 » turk futbolu » turkler e kultur soku » ctrl l » uxous » hos geldin » turkiye de sapikligin her gecen gun artmasi » nacer barazite » jamall » victoria » gamzeli bel » are you there » turpentine » baz luhrmann » sol frame kapansin kampanyasi » sevgi ve sayginin tamir ettigi » sex pistols » seni katlarim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa