mercimek yada mercimemek iste butun mesele bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste butun mesele bu
  2. olmek ya da olmemek iste butun mesele bu
  3. olmak ya da olmamak iste butun mesele bu
  4. bakire olmak ya da olmamak iste butun mesele bu
  5. yazmak ya da yazmamak iste tum mesele bu
  6. soykirmak ya da soykirmamak iste tum mesele bu
  7. butun mesele
  8. butun mesele hazir olmakta
  9. butun entrylere eh iste oy veren yazar
  10. baki mercimek li mercimek reklami

© 2008 - uludağ sözlük

mercimek yada mercimemek iste butun mesele bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mercimek yada mercimemek iste butun mesele bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mercimek yada mercimemek iste butun mesele bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» desmodus rotundus » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » the mamas and the papas » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » turgay bahadir » heroes » gecmisi ozleten olaylar » asil tendonu kopsa stad inlermis » beni susarken bolme » fm 2009 deki yetenekler » 10 ekim » evli bir kadinla yatmak » saka degil » sinan engin bilgisiyle istifa etti » edwin boekamp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bolubeyi » berfin » don t bother me » cuneyt arkin vs polat alemdar » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » amc » turkiye umit milli futbol takimi » bolgan » sozluk yazarlarindan aforizmalar » ask aldatir » vstol » izlanda nin satisi » mustafa kemal bayirbag » italiano » ilk ucan balon