mercan abi 

kapat

1. mercan rakı sponsorluğunda kurulduğunu düşündüğüm makara ve çok komik bir site.yalnız içmekten sıkılanlara alternatif olabilir.iyi muahbbetler mercan abimizle
    http://www.mercanabi.com/
    #1435461 (jack daniels, 21.03.2007 08:51)
  2. ortamın, abinin görünüşünün, masanın cuk oturduğu, fakat ses tonu ve konuşma tarzının yavan kaldığı yaratıcı reklam.
    #1435625 (simsiyah, 21.03.2007 10:39)
  3. encarta'nın türkçe-görüntülü-sesli versiyonu.
    #1873781 (faati, 06.07.2007 19:37)
  4. sonbeti hoş bi abimizdir. kafa adamdır.

http://www.mercanabi.com/
    #2020775 (seyir, 27.07.2007 15:47)
  5. Sürekli benim masadan kalkmam için abudik kubudik hesabı arkadaş ödesin muhabbetlerine giren taş kafalı abimizdir.
    #2533163 (Noctivagant, 29.10.2007 18:10)
  6. "evli misin abi?" diye sorunca "o nasıl soru ya, ışıkları da kıstırayım mı biraz?" diye dalga geçen bot. bir de dengesiz biraz..

double cross:.............. (uzun süre yazmamıştır)
    mercan abi: ne o, sustun kaldın? canın mı sıkkın yoksa?
    double cross: canım sıkkın.
    mercan abi: soframızın mevzusu değil bunlar, başka derdin varsa anlat, konuşalım.

(bkz: haydaa)
    #2845790 (double cross, 16.01.2008 11:13)
  7. ilk yazdığım kelimeden sonra

- canım hesabı alalım, arkadaş kalkmak istiyor diyen şahsiyet.(evet, tahmin ettiğiniz şeyi yaptım*)
    #2855573 (nick ola tesla, 18.01.2008 03:21)
  8. görünen en g.toğlanı abidir.

adında hayır yok bi kere mercan, gay ismi gibi,
    hiç durmadan meze yiyen , rakıya abanan, öküz gibi erif,
    ana bacı küfredisi gelir zaten insanın bu tipi görünce...

- az ye lan g.t oğlanı
    + rakıya su katarsan anlarım, muhabbete su katarsan darılırım
    - gay misin lan sen hı ? kel ibne ?
    + o nasıl soru öyle ışıklarıda kıstırayım az

gönüllü peze.nk jigolo arıyor lan bu...
    #2891348 (nickimden asagi monsingiladbah, 24.01.2008 21:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mercan abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mercan abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mercan abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mercan abi. Copyrights of the articles are belong to their authors.