meral ozbek 

kapat
  1. msgsu sosyoloji bolumu'nde öğretim üyesidir. derya koroglu'nun eski eşi ve odtu mimarlik mezunudur.yeni turku'nün birçok şarkısının sözlerine imza atmıştır.

(bkz: resim)
    #409226 (vernon sullivan, 09.07.2006 18:54)

© 2008 - uludağ sözlük

meral ozbek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. meral ozbek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu meral ozbek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leite ribeiro adriano » unutulmayan dizi replikleri » basbug mustafa kemal ataturk » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » denizcilik isletmeleri yoneticisi » coconut tequila » toshiba » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » star wars » bilanco » nba 2k9 » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » parta kulesi » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » muktedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin itiraflari » pkk teroru » monte cassino savunmasi » muzo » parayi bulunca nick degistirmek » google 2001 » doom gibin » sisman ama mutlu olmak » zarkava » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » hamso » lager » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » ballboy » seri eksi oy veren ibne