merak gidermek hayirlidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. namaz uykudan hayirlidir
  2. bir musibet bin kupadan hayirlidir
  3. muminin niyeti amelinden hayirlidir
  4. merak etmiyorsan merak edilmezsin
  5. gidermek
  6. hacet gidermek
  7. hasret gidermek
  8. ozlem gidermek
  9. sozlukle ozlem gidermek
  10. sevgiliyle hacet gidermek

© 2008 - uludağ sözlük

merak gidermek hayirlidir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. merak gidermek hayirlidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merak gidermek hayirlidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vazgec gonlum » para para para » mithotyn » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kiss of death » sevisme esnasinda kadinin ciglik atmasini istemek » bucuk tepe vakasi » suyu isit geliyorum » arka direk » sevgililer sevgilisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games