merak ettim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir mesaj atar misin avatarini merak ettim de
  2. merak etmiyorsan merak edilmezsin
  3. ben ne ettim
  4. ettim
  5. yemin ettim
  6. ben ettim sen eyleme
  7. her sevgide bin ah ettim
  8. anne ben got ettim
  9. ay dramatize ettim
  10. ben ettim sen etme

© 2008 - uludağ sözlük

merak ettim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. merak ettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merak ettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apu nahasapeemapetilon » netsozluk » tatilden yeni donen is arkadasi » herkes ve birkac kisi » japonyaca » ahmet yildiz olmedi » raptiye rap rap » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » erganun » hz ibrahim » bob marley » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » gullibility » rui manuel trindade jordao » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bachelorette » wahayra » bir populer kultur magdurunun ruyalari » sevgili » disci » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » dilber kocarslanli » langaza » devletin apo ya teklif goturmesi » a kiss to remember » who is the gossip girl » alkislarlayasiyorum com » var misin yok musun mevlut un annesi » kemerlerinizi baglayin » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi