merak ettigim icin soruyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. unlu birine merak duydugu icin ona saldiran birey
  2. soruyorum
  3. en nefret ettigim sey
  4. merak etmiyorsan merak edilmezsin
  5. x oldugunu tahmin ettigim yazardir
  6. sarki ismi soruyorum silicem
  7. en nefret ettigim ozelligim asiri durust olmam
  8. merak
  9. merak et sen
  10. merak etme sen

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aina » cikolata bagimliligi » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » siir » mass destruction » tarzan boy » eses taraftari porsuk canavari » bas gaza » zaman » talat pasa » askin bittigi an » askin bittigi yer » avrupa edebiyati » anne hakim baba avukat abi emniyet muduru » schattenfaust » oktay azankopekbelasinibulur » babalarin western film izleme sevdasi » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » batinin ilmi kalsin kizlari gelsin » ismet berkan » cakal ev arkadasi » seri eksi oy veren ibne » wanda rutkiewicz » kapi » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » sevgilinin striptizci olmasi » tout va bien » baytar » ceng a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa