merak etme hic bi bok olmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. merak etme sen
  2. hic merak etme
  3. sen merak etme ben ayarlarim
  4. merak etme gecer
  5. evlenecegiz merak etme
  6. merak etme cukunu yemezler
  7. merak etme patron mulayimi oldurucem
  8. merak etme anne ben hepsine verdim
  9. merak etmiyorsan merak edilmezsin
  10. olmaz olmaz deme olmaz olur

© 2008 - uludağ sözlük

merak etme hic bi bok olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. merak etme hic bi bok olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merak etme hic bi bok olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kar yagarken dinlenecek sarkilar » stevemcqueen olmak » crossfire » dunyanin en mutevazi adami » vassili zaitsev » konustur iddiani katla parani » halusinasyon » google » arcil ve sota » avrupa birliginin sozlugu okumasi » yerli teknik direktorlerin yukselisi » sozumona » peygamber sabri gerektiren meslekler » ask bekletir » yozlasan halkin vahim durumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanlari super kahramana donusturen bocekler » kabul ediyorum carlos benden iyi » jan devrim » red alert 2 » cennetin katlari » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » gimenez » kahpe bizans in yigit guzeli » ido dan mesaj gelmesi » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » ya rabia » ufak hayallere sahip olmak » ucuncu dunya savasi guncesi » ayyash maghanda » cemsbg