merak ediyorum 

kapat
  1. akibeti sorgulanan durumu işaret eder
    (bkz: bir kereye mahsus eksi oy vereni bilme hakki)
    #332817 (rakıbalık, 09.06.2006 22:32)
  2. candan ercetin'in, elbette adlı albümünden çıkardığı parça olup şu dizeleriyle insanı etkilemektedir:

"Yıllar geçtikçe
    Sıradan mı olacaksın
    Yoksa yenilmeyip zamana
    Sevdiğim gibi mi kalacaksın"

* http://www.powerclub.com....msyda/36170/prelisten.mp3
    #1550035 (hunlu, 21.04.2007 10:46)
  3. Sözleri Sinan'a müziği le meteque'den esinlenen candan ercetin'e, düzenlemesi Kıvanç K.'ya ait olan ve Serkan Kula'nın Tonmeister olarak görev yaptığı dinlenesi parça.
    #1620768 (Joanna, 08.05.2007 13:20)
  4. Merak ediyorum
    Ne yapacaksın
    Benden sonraki hayatında
    O alaycı gözlerin
    Eğlenerek bakacak mı başkasına
    Aklın bendeyken hala
    Merak ediyorum
    Rastlayacak mıyız günün birinde
    Herhangi bir yerde
    O çağlayan ruhun
    Sakin tavırlar ardına
    Gizlenecek mi yine
    Yıllar geçtikçe
    Sıradan mı olacaksın
    Yoksa yenilmeyip zamana
    Sevdiğim gibi mi kalacaksın
    #2345404 (hoq, 20.09.2007 02:05)
  5. sevgiliye sorulursa, yalan söyleneceğini bile bile sorulan sorudur.
    #2345427 (tepesersemi, 20.09.2007 02:12)

© 2008 - uludağ sözlük

merak ediyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. merak ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merak ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk cocuk uzerinde yapilan hatalar » ortaokul » random peygamber » fransizca rap » msn in soguk olmasi » kalimerhaba radyo » sulley muntari » asik olunan kizin psikopat abisi » sabahtan baslayan cehennem sicagi » radovan karadzic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci