merak ediyordum bu tip insanlara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. merak etmiyorsan merak edilmezsin
  2. insanlara inanmamak
  3. insanlara guvenmemek
  4. butun insanlara
  5. insanlara guvenmek
  6. insanlara doydum
  7. merak
  8. merak et sen
  9. insanlara tapinma dini
  10. msn nin insanlara verdigi cesaret

© 2008 - uludağ sözlük

merak ediyordum bu tip insanlara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. merak ediyordum bu tip insanlara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu merak ediyordum bu tip insanlara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hep seni yazdim » 6 kasim 2002 » el kurutma makinesi » ttnet » useniyorum oyleyse yarin » ferhat » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » ua pasali » chinese democracy » kredi karti » langaza » yigit ozgur esprileri » korcan karar » orhan ayhan » toygar isikli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the enemies of reason » ugur dundar » uefa » zall » the genius of charles darwin » emule de aglamak » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » gullible » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » dogan heper » karma » anne » please please me » ali baris kurt » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari