meo 

kapat
  1. bu sabah yerine yüzdüğüm yazar.*

(#482426)
    (the kene, 01.08.2006 09:44)
  2. kendisinin yeni gençlere inancı tam olan bir yazar. konusurken ülkeyi bölmek isteyenlere az saymadık; fakat sonuçta ülkeyi kurtardık*
    ayrıca sohbeti zevklidir
    (darkolog, 06.08.2006 13:37)
  3. mirc kurmamı saglamış yazar kişisi. bana sabırla katlanmıştır. darkolog kişisi küçük bir çocuk gibi "bu ne be? nası yapcam ben bunu? karmakarışık böhüüüü" derken kendisi bu mankafaya bile mirc kurdurmuştur. tek tek anlatmış, en sonunda "oldu mu?" diye sormuş öyle devam etmiştir. ne kadar teşekkür edilse azdır
    (darkolog, 08.08.2006 16:38)
  4. pamukkale üniversitesi batı dilleri ve edebiyatı bölümünün teknoloji abidesi...
    saygı duyuyoruz...
    (annedarcy, 09.08.2006 20:51)
  5. $u sözlükte müzikten anlayan sayili kisilerden biri.
    (spiritualized, 10.08.2006 22:55)
  6. buddha bar tematikleriyle gönüllerde "aslansın kaplansın fırtınaları" estiren aslan/kaplan.:)
    (bahdeniz, 26.11.2006 00:49)
  7. çok delikanlı bir insandır. saat gecenin 4'ü dür. dallamanın biri which is ben iş ilanı vermişimdir. kimse gelmez diye düşünürken uzaklardan bir ses duyulmuştur. makasız ben sana yardım edeceğim söyle bakalım neymiş derdin?? markasız çok mutlu olur anlamadığı bir kaç cümleyi en delikanlı ingilizceci sözlükdaşına sorar ve dönemlik puanının %20 sini kaplayan bir ödevin anlaşılmayan türkçe düşünmekten kaynaklı problemlerine hiç yerinmeden cevap verilmiştir. markasız duygusal bir adamdır. ağlamak istemektedir....
    (markasiz, 29.12.2006 04:34)
  8. doğum gününü uludag sözlük'te geçirmekten tatlı bir keyif alan yalnız yazar. gün geçtikçe daha bir okunası sözlüğü ile gecelerini rahat rahat geçiren, yeri geldikçe ukte'lere dalıp wikipedia'dan çeviriler* yapmaya bayılan sözlük sakinidir.

her 29 aralık da bir buraya entry girebilmek ve her yıl binlerce faydalı entry ve ilginç bakınızla bu kocaman bilgi-neşe duvarına bir tuğla daha koymaya inanmış human being.

*
    (meo, 29.12.2006 04:51 ~ 04:53)
  9. doğum günü pek kutlu olsundur...
    (markasiz, 29.12.2006 05:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir basurlunun gunlugu » mac bileti kuyrugu » sahdamar » keciorengucu » cok sevdigi icin sevgiliyi terk etmek » namuslu bir ailenin sahtekar bir uyesi olmak » haftanin sonu » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » murathan mungan » yazarcizer » icine girilen kucuk kaygan delik » genc olumler » gelecege dair umudum yok diyen gencler » four minutes » getir butonunun yardigi anlar » var misin yok musun nursel » derinlemesine pas » dogville » istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz » yaratilis mantigi olmayan hayvanlar » anne olmak » masaj salonu » sair uuserlardan siirler » god of war chains of olympus » uludag sozluk hakkinda ne dediler » sema tombaz » bir orospu cocugu olarak sinek » sabribey » iserken aleti tutmamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa