menum tek hic kim zar u perisan olmasin ya rab 

kapat
  1. Menüm tek hîç kim zâr ü perîşân olmasın yâ Rab
    Esîr-i derd-i ışk u dâğ-ı hicrân olmasun yâ Rab

Dem-â-dem cevrlerdür çekdügüm bî-rahm bütlerden
    Bu kâfirler esîri bir müselmân olmasun yâ Rab

Görüp endîşe-i katlümde ol mâhı budur derdüm
    Ki bu endîşeden ol meh peşîmân olmasun yâ Rab

Çıkarmak etseler tenden çeküp peykânın ol servün
    Çıkan olsun dil-i mecrûh peykân olmasun yâ Rab

Demen kim adli yoh yâ zulmü çoh her hâl ile olsa
    Gönül tahtına andan özge sultân olmasun yâ Rab

Cefâ vü cevr ile mu'tâdem anlarsuz n'olur hâlüm
    Cefâsına had ü cevrine pâyân olmasun yâ Rab

Fuzûlî buldu genc-i âfiyet meyhâne küncinde
    Mübârek mülkdür ol mülk vîrân olmasun yâ Rab

fuzuli
    #3782550 (mulayim, 07.08.2008 09:53)

© 2008 - uludağ sözlük

menum tek hic kim zar u perisan olmasin ya rab başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. menum tek hic kim zar u perisan olmasin ya rab ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu menum tek hic kim zar u perisan olmasin ya rab nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sex ist eine schlacht » akp li belediye baskanlarinin sekreter meraki » canim keske simdi burada olsaydin » fadik sevin atasoy » maklube » aydin dogan i savunan vatansever » boxer » entryn olayim gir beni » kurtlar vadisi pusu » ernest hemingway a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games