mentor 

kapat
  1. Anlamı akıl hocası olan benım ise anlamı dışında bir anlam yükledigim kelime
    (mentor, 22.06.2006 21:44 ~ 23.06.2006 11:05)
  2. henüz çaylak yazar.*
    (the kene, 22.06.2006 22:08)
  3. ikinci nesil yazar.entrylerinden anladığımız kadarıyla müzik zevkide iyi.*
    (wolfshade, 23.06.2006 14:02)
  4. Kendisinden daha az deneyimli bir çalışanın gelişmesi için ona yardım eden deneyimli ve kıdemli bir çalışan ya da yönetici.
    (mey, 26.12.2006 09:48)
  5. alkimos'un oğlu. odyseus'un sadık dostu. Athena Mentor'un kılığına girip Telemakhos'a öğüt verirdi.
    (larker, 14.07.2007 17:15)
  6. homeros un savaşa giderken çocuğunu emanet ettiği bilge kişi.
    (pilotmont, 16.07.2007 23:26)
  7. (bkz: mentos)
    (semi, 16.07.2007 23:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgilinin kokusu » allah a emanet ol » fahriye evcen » sucuk » dayler dayler » devrim sonrasi kurulacak halk mahkemeleri » goksel baktagir » audrey tautou » artun erturk ve diplomatik rock opera » ebru salli » arkadasin abisine asik olmak » aleykumwelcome » peri diye bir sey yoktur » sawyer akilli olsun akilli » white horse » orumcek show » pazartesi sendromu » baku » yakarim geceleri » basliklari alt alta okumak » bf 109 » murathan mungan » kendini degistirerek her seyi degistirmek » metin ustundag turkcesi » ilkokulun vazgecilmezleri » teksas » kendini dedelerine begendiremeyen torun » dunyanin en guzel kokulari » ataturk un takimi fenerbahce yi tutuyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa