menthol 

kapat
  1. canım dostum, çılgın insan.. onunla konuşması, gülmesi, ağlaması ya da sabahlara kadar çay-sigara-batak fasılları ayrı bi güzel. seneye başka bir akdeniz ülkesinde alemlere akacağım insan.. iyi ki varsın be kanka..
    #1817393 (khaos, 24.06.2007 23:41)
  2. ferahlık tazelik veren anlamına gelir.sakızı mendili sigarası bilimum ürünlerde içeriğe eklenerek yeni tatlar meydana getiren bir yan üründür.
    #1841687 (menthol, 29.06.2007 21:32)
  3. en iyi arkadaşım!!! şuanda ne kadar özlesemde biliyorum ve eminin aramızda sadece kmler var. bil bakalım ben kimim? bi ip ucu: canısı...
    #2437674 (backspace, 07.10.2007 01:10)

© 2008 - uludağ sözlük

menthol başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. menthol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu menthol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pis osuruk » malone » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » zardanadam » birbirine benzeyen unluler » ay degil mevsim degil » elde var insan » 25 temmuz msn kesintisi » ibadeath » kinyas ve kayra a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci