menstruasyon 

kapat
  1. kadınlarda her ay görülen regl durumunun diğer adı
    #44933 (tufan, 30.01.2006 00:05)
  2. yumurta sperm tarafından döllenmez ise, korpus luteumun bozulmaya başlaması ve hormonlarının giderek azalmasıyla , endometriyumda bozulmalar meydana gelmeye başlar. bu faz başlar.
    daah sonra tabaka tamamen bozulur ve bozulan doku arterlerin büzüşmesiyle bir miktar kanla birlikte , vagina yoluyla atılır. menstrual dongu, regl de denir.
    #446617 (kacak kelebek, 21.07.2006 12:34)
  3. (bkz: adet kanaması)
    #2415451 (Lucifer Anarchos, 02.10.2007 14:01)
  4. (bkz: mensturasyon)
    #2415484 (ramorin, 02.10.2007 14:13)
  5. akar... akar... akar...
    #2415507 (zarth vader, 02.10.2007 14:27)
  6. bu menstürasyon dönemi yüzünden sivilcesiz, hatta pürüzsüz bir ciltte bile her ay bir adet sivilce çıkar.
    #2890748 (brunglace, 24.01.2008 19:08)

© 2008 - uludağ sözlük

menstruasyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. menstruasyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu menstruasyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» torrent ten dosya indirmek » afro sacli tatar » piromani » perde ani » varsani » grief » www wwwwwwwwww www » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » 412 » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » beyaz show » klozet davasi » firedod » icimdeki deniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damdan dusen eski sevgili » toby marks » ekonomik kriz » dugun » crossfire » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » ben seni arkadas olarak goruyorum » ebeveynin imzasini taklit etmek » rip ride » mutizm » iritabl duygudurum » psikojen koma » baslik ve nick uyumu » tosbaga etkisi » the secret