menstrual dongu 

kapat
  1. ortalama 28 günlük bir döngü. kadın genital organları her ay sanki hamile kalacakmış gibi kendini hazırlar.**sonrada ya döllenme olup, hamilelik süreci başlar, ya da döllenme olmaz ve gelişen yumurta beyaz atlı prensini bulamayınca kendini parçalar, kanatlarını açmış pede doğru akar. ayrıca bu süre 25-35 gün arasında değişebilir, endişelenmeyin.
    (the kene, 01.05.2007 12:11)
  2. (bkz: regl)
    (desifreolmusdisiuuser, 01.05.2007 12:14)
  3. teyzeler kirlenmek genç kızlar hastalanmak der. sanki ayıp birşeymiş gibi hakkında konuşulmasından utanılır, erkeklere çaktırılmaz, regl olmuş bir kızı beline bağladığı hırkadan kız arkadaşlarına sürekli arkama bak mesajı vermesinden tanıyabilirsiniz.
    (hasstr, 01.05.2007 13:02)
  4. kızların psikolojisini bozan, seksüel aktiviteyi ve romantikliği ayaklar altına alan,ona buna sataşmalarına neden olan ama gerektiğinde hayatta önemli bir yere sahip olan (örn: nur topu gibi bir oğlan sahibi olmak) aylık bir döngüdür. fizyoloji si yazmakla tükenmeyeceği için fazla girmemek lazım. Ama kısaca ostrojen ve progesteron hormonlarından haberdar olsanız iyi olur.
    (Terzioglu, 01.05.2007 13:11)
  5. döner döner vurur..
    (ceviz agaci, 08.05.2008 17:23)
  6. folliküler faz ve luteal faz denen iki fazdan oluşur. ortalama 28 günde bir olur, ovulasyon ise 14. gününe denk gelir. ayrıntılı bir fizyolojisi vardır ama kabaca bir ovum, fertilizasyon için atılırken endometrium ise gebelik için hazırlanır.
    menapoz ile birlikte atılacak ovum kalmaz ve döngüler sona erer.
    (havada bulut, 08.05.2008 17:33)
  7. biyoloji dersinse sürekli işlediğimiz, uterusun sanki döllenme olmuş gibi kendini hazırlaması ve döllenme olmadığını görüncede kandamarlarının parçalanması sonucu oluşan döngü. 4 evreden oluşur; folikül,ovaryum, korpus luteum ve menstruasyon evresi.
    (crzytarantla, 08.05.2008 17:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cengelkoy hiyari » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » probis » angelina jolie nin kukusu » kizce » since i ve been loving you » dali and i the surreal story » cayyolu » galatasaray » lavar » lig bitince kendini boslukta hissetmek » alismak sevmekten zor » ablan kurban olsun sana » sekiz sikli sinav » tribunden iner mezara girerim » ben hic asik olmadim » trille » fewer » belki » holy roller » jakuzide osurmak » sevgi paylastikca cogalir » paraisorey » balikesir universitesi » bizkaclirayiz com » fairuz » semih senturk » josef k » pimpmysearch com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa