menim anam 

kapat
  1. ortaokul ve lise yıllarının vazgeçilmez şiiri.

Savadsızdır
    Adını da yaza bilmir
    Menim anam...
    Ancak mene
    Say öğredip
    Ay öğredip
    il öğredip
    En vacibi dil öğredip
    Menim anam.
    Bu dil ile tanımışam
    Hem sevinci
    Hem de gamı
    Bu dil yaratmışam
    Her şiirimi
    Her nağmemi,
    Yoh men heçem
    Men yalanam
    Kitap kitap sözlerimin
    Müellifi menim anam!
    #1357914 (haydee, 28.02.2007 14:38)
  2. bahtiyar vahapzadenin kitap kitap sözlerinin yazarının ona dili öğreten, okumayı bilmeyen annesi olduğunu söylediği güzel şiir.
    #3739118 (bahar ruzgarindaki ter kokusu, 29.07.2008 17:36)
  3. (bkz: menim babam)
    #3739123 (stalker, 29.07.2008 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

menim anam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. menim anam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu menim anam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » ukrayna » autoshow 2008 » silikon yastik » olmus mu » dr cureklibatur ve bay arkin » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » evrim teorisi » cupcake » le fabuleux destin d amelie poulain » insanlik onuru » fifa 09 daki genc yetenekler » regl sancisi cekenlere oneriler » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » slideshare com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iu ogrencilerine ceza yagdi » kaynastirma » umit davala » aslan » seri eksi oy veren ibne » anne ben kimim » ciris otu » kacak kelebek » turkiye umit milli futbol takimi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » yazarlarin aslinda demek istedikleri » banyoda yapilan salakliklar » turk kizlari » cumartesi tum gun calismak » yaran baslik yonlendirmeleri