menfi yonde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. menfi
  2. dandik bakinizlar vermeyin menfi oy almayin
  3. temennimiz o yonde
  4. yanlis yonde kuantum sicramalar
  5. sen bana bakma ben senin baktigin yonde olurum
  6. 0 noktasindan ters yonde harekete gecen iki arac
  7. yuruyen merdivende ters yonde cikarak spor yapmak
  8. ayni yonde ayni hizla harekete gecen iki arac

© 2008 - uludağ sözlük

menfi yonde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. menfi yonde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu menfi yonde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genc fenerbahceliler tezahuratlari » oluye saygi gostermemek » ben demistim » gravity of love » bu sene iyi libido yapti » at avrat reina » birbirlerine gulen smiley yollayan erkekler » 12 eylul ve laiklik » zorunlu din egitiminin gereksizligi » nargile a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci