menekse istasyonu 

kapat
  1. atilla atalay harikasi:

"hakki haric ben trenin herseysini severdim ama.
    hele menekse istasyonu`nu.
    gün dogmadan, manyak kahkahalar atan martilarin esliginde, gölle denizin birlestigi, 2kartpostal gibi" manzaranin kenarindan menekse istasyonu´na inmek...
    sen bunun klibini cekebilir misin apo?neyse, bosver simdi...
    evlerde uyku mahmuru sari isiklar, camlarda caydanlik buhari, radyoda baglama takimindan oyun havalari, yosun kokusu sinmis rüyalara karisan anne sesleri,"bes dakkacik daha"lar,gidip birlikte uyuyan treni uyandirirdik.
    öbür istasyonlarin yeri de baskaydi.
    florya´dan bizim liseli, selale diye bir kiz binerdi, "camdan sarkmayiniz" ibaresinin tam da üstünden sarkip, selale´nin perondaki yerini belirler, vagonuna düsmek icin kosusurduk.
    vagon degistirme operasyonumuzu biletsizligimize yoran solcan hakki, haybeye pesimize takilirdi.
    yesilköy istasyonu..biz orda iniyorduk."
    #176894 (süpürgesiz cadi, 18.04.2006 01:45)

© 2008 - uludağ sözlük

menekse istasyonu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. menekse istasyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu menekse istasyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matt groening » mahalleyi toplayip wall of death yaptirmak » disi yakaris » arabanin benzini icmesi » yaran bir demet tiyatro esprileri » yemek secen kisinin misafirlikteki sikintisi » leon powe » olimpiyat mesalesi » girdigi evden sadece g string calan sapik hirsiz » onca emek verilen tarlayi mundar eden uzayli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci