memur profesor 

kapat
  1. turk tarih kurumu bünyesinde ve yok ülkesinde çok sık rastlanan devlet memuru türü; bilimsel araştırma yerine her devrin beklentisi neyse onu hazırlayan, bir biçimde üniversite bitirip, yüksek filan yapmış, bazıları çalıntı tezlerle ünvan kazanmış bu kişiliklerin bir adet bile yaratıcı makalesi yoktur, toplumu derinden düşündürecek hatta sarsacak herhangi bir yazıya, kitaba ya da projeye imza attıkları görülmemiştir. yılların verdiği sahte bilgiyle şişirilmiş, yanlış yönlendirilmiş kamuoyunu ve magazini doyurmak için arasıra aç aslanların önüne atıldıkları biliniyor.

son örneklerinden birisi için: (bkz: yusuf halaçoğlu)
    #3709941 (nuhungemisi, 23.07.2008 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

memur profesor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. memur profesor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu memur profesor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caylakgeldimcaylakgidicem » var misin yok musun george bush » musebbek » bock » woke up this morning » molly sims » friends » realpolitik » tabutta yarim vole » galatasaray a on libero adaylari » nazim hikmet memleket » 550 ytl lik turban » karanlik isler » osurunca guller acardi yuzunde » ispat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » sakaeli kaya mezarlari » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » osuruk kokusunu pasifize eden don » lens » galatasarayli arkadasa sahip olmak » lgbtt » hms royal ark in batirilmasi » pkk » uzaktan kumandali essek » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » pkk kamplari bizim icin bbg evi » sozluk yancilari » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol