memur adayi 

kapat
  1. kpss sınavlarına giren herkeze verilen sıfat.
    #2124716 (dalton ana, 13.08.2007 15:44)
  2. kpss sınavına girmiş, iyi bir puan almış, bir kadroya yerleşmiş, kaydını yaptırıp işe başlamış memur bile hala aday memurdur. asaletini alana kadar, ki bu süre 2 yıla kadar uzayabilmektedir, memurumuz aday memurdur.
    #2124746 (stalker, 13.08.2007 15:47)
  3. (bkz: stajyer)
    #2257941 (dalgali kur, 04.09.2007 01:10)

© 2008 - uludağ sözlük

memur adayi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. memur adayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu memur adayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the dark night » kucuk iskender » evde televizyon bulunmamasi » papatya » sozlugun bekleme odasina donmesi » avrupa insan haklari mahkemesi » omer saybir » max stirner » sozluk bana is bul lan allahsiz » kozmogoni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci