memleketi ozlemek 

kapat
  1. şuan içinde oldugum durum.

(bkz: topragına kurban bu yurek istanbul)
    #132332 (hendrix, 26.03.2006 07:07)
  2. içinde yaşarken bir kurtulsam buradan diye düşünen,ondan daha önce ayrılmış olanların özlüyorum be buraları sözlerini anlamsız bulan nesini özlüyorsun buraların karşılığını veren ama kendisi uzaklaşınca internette gördüğü yazı ve fotograflara bakıp bilgisayar başında ağlayan insanın yaşadığı durum.* * *
    (bkz: çayeli)
    #133071 (lafazan, 26.03.2006 18:37)
  3. aslında ozlenenin memleketin tası topragı degil orada yasanılanlar, var olan anılar, orada bulunan sevilenler olması durumudur
    #176746 (dopdop, 18.04.2006 00:59)
  4. daha önce yemek istemediginiz yemekleri, dinlemek istemediğiniz müzikleri bile özleten yolda bir türk görmenizin bile o gününüzün güzel geçmesine sebebiyet veren duygu
    #176750 (city walk, 18.04.2006 01:00)
  5. (bkz: gurbet)
    kücükken sinir olurdum bu lafa..
    insan yasamadigi sey icin ne de kolay konusuyor..
    #176752 (süpürgesiz cadi, 18.04.2006 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

memleketi ozlemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. memleketi ozlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu memleketi ozlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basligi basliktir diye tanimlayan yazar » karl » asansorde calan radyo » amastris antik kenti » mert ile gert » yarak gibi olmak » televizyon izlememe nedenleri » hep onun icin » bu hafta girilen entry » will smith a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci