memik oglan 

kapat
  1. on dört yaşım diken ile kaplanmış
    göz ucuma karıncalar toplanmış
    kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne
    alın yazım okur gibi saplanmış
    uyu memikoğlan uyu
    öte geçelerde büyü
    dağı dağa kavuşturan ben idim
    suyu suya eriştiren can idim
    yükledim mi gece vakti kaçağı
    karanlıkta ışılayan gün idim
    uyu memikoğlan uyu
    öte geçelerde büyü.

sözler ulku tamer.
    beste zulfu livaneli.
    #494924 (yasakani, 04.08.2006 01:37 ~ 01:38)
  2. (bkz: ağlatan şarkılar)
    #1208354 (shyer, 26.01.2007 02:36)
  3. leman sam'ın nefesinden de dinlemek gerektir.
    #1212345 (firtina, 26.01.2007 22:09)
  4. bir ulku tamer şiiri. zulfu livaneli güzel bestelemiş, ardı sıra birçok kişi daha seslendirmiştir. leman sam'dan türkü:

http://www.youtube.com/watch?v=t2yevvu5uqe +
    #2635106 (neazadem, 27.11.2007 10:41 ~ 08.02.2008 14:07)

© 2008 - uludağ sözlük

memik oglan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. memik oglan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu memik oglan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misafir gelince anne tarafindan yapilan uyarilar » basliklari alt alta okumak » che guevara » her sevgilim versin ama karim bakire olsun » mizah dergilerinin basbakana ayar verdigini sanmak » anton julian ferdinand » uludag sozluk teki tatar kokenli yazarlar » givanildo vieira de souza » favori filmi recep ivedik olan insan » nukleer bomba cikti delikanlilik bozuldu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games