memet turkkan 

kapat
  1. altmışlı ve yetmişli yıllarda türk eğitim kuruluşlarının çeşitli mevkilerinde bulunmuş, eğitimci-yazar.

(bkz: güneşin katli)
    (bkz: bu oyun oynanmamalı)
    (bkz: sıkıyönetimde grev)
    (bkz: altın bilezik)
    (bkz: neydik ne olduk)
    (bkz: çocuk yazını)
    #834724 (yasakani, 09.11.2006 11:19)

© 2008 - uludağ sözlük

memet turkkan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. memet turkkan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu memet turkkan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haktan akdogan » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » harry potter and the deathly hallows » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » ironi » aknefug » toskuru » status » okuluma dokunma » next » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » sohodo » gece kusu » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » surudenayrilanidealistkuzu » genelkurmay baskanligi » osman gokcek » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » ale » 3 puanli sistem » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » avrupa nin kuslari » fair tail » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » tu kaka bana » coconut tequila » mogulus com