memcos 

kapat
  1. -mehmet isminin yumuşatılmış hali.
    -lemanyakta mehmet coşkun'un çizdiği bir karakter.
    (asiti kaçmış kola, 26.11.2006 00:45)
  2. (bkz: mehmet coşkun)'un kısaltması, çizgilerinde kullandığı mahlas.
    (thedewil, 26.11.2006 00:46 ~ 00:47)
  3. sayfaları simsiyah, ölümüne tarama içerisinde olurdu, abazan konular işlemediği kimi zamanlarda ara ara güzel işler çıkardı bu bölümde.

(bkz: duruyor mu o hala)
    (mikserde yuzen balik, 11.02.2007 00:40)
  4. 5 sene aradan sonra l-manyak alıp yine 6-7 sayfa çizdiğini görünce verdiğim paraya acıdığım, bu gibi durumlarda en sunturlusundan küfür saydırdığım şahsiyet. lemanyak'ı 5 senedir almamamın en büyük sebebi. hadi böyle kötü adamı tutuyorsun kadroda, peki ne diye 10 sayfa çizdiriyorsun? almıyorum tekrar.

aynı durum lombak'taki tuğçe ve çöp şerbeti olayı için de geçerli. çizerinin adı andaç bilmemne idi. almıyorum, almayacağım.
    (ankarakarakedisi, 25.06.2007 12:55 ~ 14:15)
  5. kötü ötesi bir çizimi olan, rezalet konular bulan, kendi yarattığı başarısız konseptlerin içinde (mesela hatıralar geçidi. arkadaş insan hiç mi sandik ici okumaz. "ulan demek ki bu iş böyle yapılırmış" demez..) boğulmaktan kurtulamamış l-manyak çizeri...

şahsen ben para verdiğim dergide (ki artık kendisi sayesinde almıyorum l-manyak), iğrenç rüya tabirleri, atmasyon anılar, kişisel (ve "ben uydurmayım" diye bağıran) seks maceraları, narsizm kokan saçma salak "sinirliyim olm ben" tavırlarından daha fazla şey bekliyorum. mizah dergisi lan bu.

gitmiş ona kafa atmış, sonra berikiyle sevişmiş, sonra ötekiyle kavga etmek için sözleşmiş, bıçak alıp şuraya gitmiş...

bana ne kardeşim? bize ne? mizahi olarak anlatmıyorsun ki sen bunları? kimsenin senin köşeni okurken güldüğünü, şaşırdığını, düşündüğünü filan görmedim.

sıradan ve yeteneksiz bir çizer memcoş. okuyorsa alınmasın ama, sıradan ve başarısız. sanki süper işler çıkarıyormuş gibi yıllardır kendini tekrarlaması da cabası. herkesin yeteneği olacak diye bir kaide yok, ama bu kadar kötü olduğunu kendi nasıl farketmiyor anlamıyorum.

hem bizim, hem de kendisinin ruh sağlığı için gitsin tekel büfesi filan açsın, sigara alalım kendisinden. ama allah aşkına dokunmasın kağıda kaleme.. beynim acıdı.
    (double cross, 18.08.2007 07:12)
  6. hoş gelmiş olan dördüncü nesil yazar.
    (finally free, 07.09.2007 20:04 ~ 04.05.2008 21:48)
  7. hoşgelmiş dördüncü nesil çizer.
    (endirekt serbest vurus, 07.09.2007 20:06)
  8. Esprileri, konuları, çizimleri, kısacası herşeyi ile kötü bir karikatürist.
    (joe satriani, 11.10.2007 22:21)
  9. sanırım hemşerim olan

(bkz: tarsus)
    (bkz: mersin genelevi)
    *
    nesildaş. hoş gelmiş, beş gitmiş.
    (abisesque, 18.10.2007 00:07)
  10. zeki oldugunu dusundurten 4.nesil yazar kisisidir.
    (dreamofrock, 17.11.2007 19:23)
  11. onun olduğu zirvelere gidemeyeceğim yazar. *
    (karin, 22.11.2007 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

memcos başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mavi bar » erke donergec » sandra » cindy crawford » ataturk yasasaydi genclige sorardi » fauna » sevilen kisinin baska biriyle cikmasi » tobi » servis kaldir » yarasi saklim » franky facer » lyla » seriye baglamak » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » kanli dugun » camin sivi olmasi » yan urun » ufolarin insan yapimi olma ihtimali » prisoner » gecen haftanin en begenilen dandik entryleri » emekci kadinlar dernegi » she s the man » sen de benim gibi yalnizsin degil mi » yakisikli capkin ama sevgilisini aldatmayan erkek » 1045 » bozuk turntable sahibi dj » mahmut ustaosmanoglu » dar agaci » microcontroller » rankine cycle » capello dan fenerbahce ye tarihi ayar » sen git baban gelsin » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » kitap imzalamak icin bekleyen taninmamis yazar » ister istemez » kuyruk sokumu » demet akalin » ve gulumse simdi » youtube » matrimonial » jojoba yagi » gecer » seiko » tamamen bilgi iceren entry nin eksi oy almasi » zeki muren » adi bende sakli » cello invocations » aile ile beraber izlenmeyecek filmler » efes pilsenerr begin » korsan cd saticisiyla diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa