mematiler olmez vatan bolunmez 

kapat
  1. sözlük için beklediğim başlık, tribünler için beklediğim slogan, msn zımbırtısı için de beklediğim ileti. potansiyel var bizde biliyorum, haydi aslanlarım. aa şeyi de bekliyorum, hah evet, yarın ikindi namazını müteakip teşvikiye camiinde memati baş gıyabında cenazı namazı da kılınabilir, yapın yakışır. beyni kurtlanmış çok ne de olsa memleketimde...

not: memat ölüm manasına gelmekte biliyoruz.
    #3135557 (lanetpanc, 14.03.2008 00:10 ~ 00:29)
  2. eğer memati dizide ölürse maçlarda istiklal marşından sonraki saygı duruşunda, bazı saygısız insanların bağıra bağıra söyleyeceği slogan.
    #3140774 (life style psychedelic, 14.03.2008 23:49)

© 2008 - uludağ sözlük

mematiler olmez vatan bolunmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mematiler olmez vatan bolunmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mematiler olmez vatan bolunmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarihten entry ornekleri » barzani nin pkk icin genel af istemesi » opera » ilk opusme » 10 eylul 2008 ispanya ermenistan maci » sadece yatmak icin bir kizla cikmak » son firti cekecekken garsonun bardaginizi almasi » market reyoncularinin karpuz kafali olmasi » baslik acmak icin baslik acmak » erkegini tatmin edemeyen kadin » frankfurt kitap fuari » amy macdonald » en yakin arkadasla sevismek » ilginc isimler » seri katil olmak icin gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliyle birlikte zamparalik yapmak » nergis » drajalo » sictirtma lamasina » abdullah gulun katildigi fuardaki harita » bahcesehir » online olanlar » taklit etmenin anlamsizligi » yalniz kalma » ozgur sozluk » olum » riva » meme ucu » kargo » specialized