memati nin gay olmasi 

kapat
  1. arasira suphelendigim,olabilme olasiligi olan dizi itibariyla daha cok biseksuel olduguna inandigim,karaktere cuk oturan yakistirma.
    (saygili, 28.03.2008 09:34 ~ 09:38)
  2. kurtlar vadisi ırak filminden hemen sonra flash tv nin yapmış olduğu haber.bir arkadaşımdan duydum tabikide oturup flash haber izleyecek halim yok ya .
    (paler, 28.03.2008 09:45)
  3. (bkz: kurtlar vadisi amsterdam)
    (cagdas, 28.03.2008 10:14)
  4. gereksiz bir başlık daha. kurtlar vadisi aleyhine laf söylim de ne olursa olsun durumu.
    (Kodiak, 28.03.2008 10:21)
  5. (bkz: memati bas ın hepimize cakma olasılığı)

(bkz: aman heri)
    (notrinova, 28.03.2008 10:25)
  6. yattığı yerden iş yapmayı sevmeyen bir karakter olan canımız, ciğerimiz memati abimizde sonuç olarak bir insandır ve cinsel tercihi kendisine aittir.

(bkz: erkek adamın erkek sevgilisi olur)
    (bkz: aktif gay)
    (eko le pew, 28.03.2008 10:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» durmadan gulme tribi » yakisikli ama salak erkek » ercan saatci » sefa reis » otobusteki insan profilleri » dede » cok bilmeden konusan insanlar » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » vulcan » brcyzdm » yalniz yasamak » turk » iserken sicmak » izmir kizi vs istanbul kizi » yumusak g subesi » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » eski asklar » nam i diger » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » club gunes garden » alkollu iken harikulade dans ettigini sanmak » f tipi cezaevi » 21 yasina kadar cinsel deneyimi olmamis kiz » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » n7 s8 » amy winehouse » kurbaga surat » midyecilerin hepsinin mardinli olmasi » arabam var a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa