memati nin duygulara tercuman olmasi 

kapat
  1. Kv pusu'da memati'nin barda tanistigi bayana soyledigi sozler, butun turk erkeklerinin duygularina tercuman olmustur. nedir bunlar:

- beni zirt pirt aramiyacaksin
    - mesaj atmiyacaksin
    - butun arkadaslarinla tanistiracaksin, begenmediklerimle gorusmeyeceksin

ya ne guzel ozetledi adam. biz olsak bunlari 6 ayda agdaliyarak anca soyleyebilirdik.
    #2695020 (totiman, 14.12.2007 01:46)
  2. (bkz: memati nin su katilmamis bir öküz olmasi)
    #2695022 (forever young, 14.12.2007 01:47)
  3. (bkz: sevgilisiyle kuğu gölü balesi izleyen memati)
    (bkz: müsait bir aşkta inecek var memati)
    (bkz: müsait bir memati ye çökecek var)
    #2695030 (yaralimasalcocuklari, 14.12.2007 01:51)
  4. duygu, tercüman, memati... asla yanyana gelemeyecek üç kelime.
    #2695041 (antilopyawrusu, 14.12.2007 01:53)
  5. "eskiden polat'a özenip kafa keserlerdi şimdi memati'ye özenip daha da odun olmasalar" hâlet-i ruhiyesi.

çok severim o karakteri de, rol bu be canlar gerçek değil.
    #2695045 (paradigma, 14.12.2007 01:55)
  6. türk erkeği için aşk yolunda bir kilometre taşıdır bu söylem.

hadi "beni aramayacaksın" ve "mesaj atmayacaksın" kısmını geçtim. lakin hangi erkek memati'nin 3. maddede belirttiğini -butun arkadaslarinla tanistiracaksin, begenmediklerimle gorusmeyeceksin- söylemek istemez. kendimizi kandırmayalım lütfen. sağlıklı ve evliliğe doğru gitmesi istenen bir ilişki için olmazsa olmazdır bu kaide. ondan sonra duygusuz memati, öküz memati. geçiniz efenim bu populist yaklaşımları. bence bırakın duygusuzu, doğarken öldüren bir karakter için * haddinden fazla sevgiye inanan bir yaklaşım.
    #2748076 (MeLaNKoLiK, 26.12.2007 08:15)
  7. bu gece kv pusu'da yine dokturmus ve duygularimiza yeniden tercuman olmusdur. olaylar asagidaki sekilde gelismistir.

1- memati kadinin evine girer.
    2- yemek hazir mi diye sorar.
    3- kadin bir hal hatir sor once, bugun ne yaptigimi bir sor, gunumun nasil gectigini bir sor der.
    4- memati "ben senin dakika dakika ne yaptigini, kimi aradigini, kime ne mesaj attigini biliyorum" der.
    5- kadin sasirir ve "senin gunun nasil gecti" der.
    6- memati'nin cevap kesin ve nettir: "seni hic ilgilendirmez benim ne yaptigim, bir daha sakin sorma"
    #2756294 (totiman, 28.12.2007 01:20)
  8. (bkz: memati playboy olsun kampanyası)
    (bkz: hem mimik de gerektirmiyo oynarken)
    (bkz: sahin k tedirgin)*
    #2756321 (quAfin, 28.12.2007 01:25)
  9. http://img151.imageshack..../2998/memati4eo1qw2du.jpg +
    #4838226 (limit, 10.03.2009 18:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

memati nin duygulara tercuman olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. memati nin duygulara tercuman olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu memati nin duygulara tercuman olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about memati nin duygulara tercuman olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.