mem 

kapat
  1. insanların kafalarına bulaşarak çoğalan, kişinin davranışlarını değiştiren bulaşıcı bilgi yapısı.
    #914648 (asiti kaçmış kola, 26.11.2006 23:17)
  2. ms-dosta girildiği zaman bilgisayarınızda kullanılan bellek,boş bellek,bozuk alan gibi bilgileri görmenizi saglar.
    #3676415 (wings for marie part 2, 17.07.2008 12:06)

© 2008 - uludağ sözlük

mem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reklam yasagi » mr big » on bini deviren yazarlar » kerebic » kisa boylu kizlar » kiz cocugu » akil ile masturbasyon yapmak » imam hatip liseleri » aramis » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » fair tail » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » waldeck » adana da starbucks olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali ihsan sabis » christina aguliera nin acun a varim demesi » afrika savanlari » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » muzo » lager » coco loco » siyah beyaz olum yasam » zamora fc » accelerate » birim bir allah » kara donlu kefere » abwehr » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » groagh com